Gebruik uitsluitend originele Xerox-toner voor uw printer voor echte besparingen en 100% prestaties.

Xerox-toner voor uw printer

Xerox-verbruiksartikelen bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties
Door originele Xerox-toner en -inkt in uw Xerox-printer te gebruiken, verzekert u dat afdrukken een consistente kwaliteit hebben. Onderzoeken door onafhankelijke printerevaluatielaboratoria wezen uit dat originele Xerox-verbruiksartikelen betrouwbaarder zijn en tot 27% meer pagina's afdrukken dan aftermarket-alternatieven.
Blijf risicoloos met originele Xerox-verbruiksartikelen
Kwaliteit en betrouwbaarheid van originele Xerox vaste inkt
Beheers de totale eigendomskosten
Goedkope aftermarket-toner en -inkt kopen om op de korte termijn minieme kosten te besparen, kan uiteindelijk duurder uitkomen omdat u vaak defecte en lekkende tonercartridges moet vervangen en productiviteit verliest wanneer de printer niet werkt door falende fusers en beeldvormingseenheden. Vergelijkende onderzoeken van een aantal verschillende printercartridges door het Buyers Lab Institute (BLI) wezen uit dat Xerox printer toner-cartridges over het algemeen meer pagina's afdrukken en een superieure printkwaliteit en betrouwbaarheid bieden ten opzichte van de geherfabriceerde merken. Lees de volledige rapporten:
Buyers Laboratory (BLI)
Phaser 3250
Phaser 4510
Phaser 6010
Phaser 6500
ColorQube 8570
SpencerLab
Phaser 6360 vs. aftermarket
Printer toners vullen

U kunt telkens als u zonder problemen wilt afdrukken gegarandeerd rekenen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van authentieke verbruiksartikelen van Xerox voor uw Xerox-printer. Uit onafhankelijk onderzoek komt naar voren dat Xerox-tonercassettes superieure resultaten opleveren en de meeste waarde bieden voor de laagste TCO (kosten).
Xerox-tonertechnologieën Xerox-tonercartridges zijn intelligent en werken samen met uw printer of multifunctionele printer om belangrijke statusinformatie te bieden, zodat uw werkprocessen productief blijven.

Statusfuncties zijn onder meer:
 • Tonergasmeter: om zichtbaarheid in de resterende tonerlevensduur te bieden.
 • Gemiddelde dekking: om u te helpen het tonerverbruik van uw documenten te begrijpen.
 • Paginatelling: om bij te houden hoeveel pagina's er tot nu toe zijn geprint, zodat u preventief onderhoud of vervanging van duurzame verbruiksartikelen kunt plannen.
 • Toner laag/Toner leeg-waarschuwing: om u te laten weten wanneer een Xerox-tonercartridge bijna leeg is, zodat u een vervangende cartridge kunt bestellen.
 • Datum van eerste/laatste gebruik: om bij te houden wanneer een Xerox-tonercartridge voor het eerst is geïnstalleerd en voor het laatst is gebruikt.
 • E-mailoptie: om u te vragen of u verbruiksartikelen wilt nabestellen en automatische herinneringen in te stellen.
Deze ingebouwde functies verbeteren de prestaties en functionaliteit van uw printer. Bovendien sturen printers en multifunctionele printers van Xerox een waarschuwingsbericht wanneer er verbruiksartikelen van derden zijn gedetecteerd, zodat de printer tegen mogelijke schade wordt beschermd.

Geproduceerd volgens de hoogste normen
Xerox-tonercartridges bieden consistent scherpe en optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid. Xerox-tonercartridges worden samen met Xerox-machines ontwikkeld, en:
 • Vertegenwoordigen de nieuwste Xerox-technologie, waaronder EA-toner (Emulsion Aggregation) en vaste inkt van Xerox
 • Beschermen uw investering in Xerox-hardware, en
 • Kunnen worden gerecycled via de Xerox Green World Alliance-website.
Xerox-tonertechnologieën Xerox is een pionier in de ontwikkeling van geavanceerde tonertechnologieën, en EA-toner is een belangrijke doorbraak. In tegenstelling tot traditionele toner, die bestaat uit verbrijzelde en gemalen deeltjes met een onregelmatige vorm, wordt EA-toner op chemische wijze ontwikkeld tot minuscule, uniforme bolletjes kleur, waarbij 25% minder energie wordt verbruikt tijdens de productie. De uniforme vorm en grootte van EA-tonerdeeltjes, met hun “aggregerende” eigenschappen, resulteren in 45% minder tonerverbruik vergeleken met conventionele toners.

Belangrijkste voordelen van EA-toner van Xerox:
 • 20% lagere energiekosten
 • Scherpere printkwaliteit en verbeterde fijne lijnen en tekst
 • Hogere machinebetrouwbaarheid en lagere servicekosten met olieloze fusering
 • Snellere opwarming van de printer en lager energieverbruik
 • Kleinere, lichtere tonercartridges en minder afval
Xerox en Fuji Xerox hebben meer dan 50 kantoor- en productieprintmodellen ontwikkeld die EA-toner gebruiken.
Xerox-tonertechnologieën Tijdens de productontwikkeling wordt de tonersamenstelling gedefinieerd om het gehele printproces te optimaliseren, waaronder de beeldvormingsdrum en fuseronderdelen. Interne kleurtabellen, halftoonalgoritmen en zelfs het voltage dat op de drum wordt toegepast, worden allemaal geoptimaliseerd met de toner om uitvoer van de hoogst mogelijke kwaliteit te verkrijgen – de beste resolutie en levendige kleuren voor uw printtoepassingen. Originele Xerox-verbruiksartikelen leveren altijd optimale machineprestaties en -betrouwbaarheid.

Waarom is originele Xerox-toner zoveel beter?
 • Xerox-tonercartridges worden ontwikkeld in een geïntegreerd ontwerp met Xerox-printers.
 • Originele Xerox-toners zijn veilig en niet giftig.
 • Wanneer u voor Xerox-toners kiest, kiest u voor een geavanceerde Xerox Supplies-technologie die voor elk product speciaal is geformuleerd om de beste printkwaliteit en betrouwbare werking te bieden.
 • Toners van derden voor Xerox-producten bestaan niet uit bolvormige deeltjes, maar uit verbrijzelde deeltjes. Deze schuren meer en zorgen voor vroegtijdige slijtage van de drums, banden en fusers. Door een drum en fuser te vroeg te vervangen, worden tonerbesparingen meer dan tenietgedaan en zijn de totale kosten per pagina aanzienlijk hoger.
 • Originele Xerox-toners zijn veilig en niet giftig.
Xerox-tonertechnologieën Xerox recyclet al vele jaren afvaltonermateriaal, en wel op twee manieren:
 1. Elk jaar wordt er meer dan 1 miljoen euro aan afvaltoner van consumenten van bepaalde producten naar Xerox geretourneerd, waar het in het productieproces terug wordt gerecycled en opnieuw wordt gebruikt.
 2. Als onderdeel van het productieproces wordt conventionele toner die niet aan de groottespecificaties voldoet, terug gerecycled in het productieproces van Xerox-toner.
Contract verbruiksartikelen bestellen

Nabestellen van toner en inkt indien deze reeds zijn inbegrepen in uw onderhoudscontract.
Bestel nu
Andere manieren om te kopen