Xerox producten en oplossingen

Kantoorprinters

Profiteer van uitstekende printkwaliteit, productiviteit en gebruiksgemak met kleuren- en zwart-witkantoorprinters van Xerox. Milieuverantwoorde ColorQube vaste-inktkleurenprinters en bekroonde Phaser kleurenlaser- en zwart-witprinters bieden verschillende functies om aan de printbehoeften van uw kantoor te voldoen.

Multifunctionele / alles-in-één printers

Wilt u meer dan alleen printen? Kies uit een volledige reeks multifunctionele laserkantoorprinters en multifunctionele vaste-inktprinters die uw kopieerapparaat, printer, scanner en faxapparaat in één zijn. WorkCentre multifunctionele kleuren- en zwart-witlaserprinters en ColorQube multifunctionele vaste-inktprinters bieden kostenbesparingen en kantoorefficiëntie.

Productieprinters en digitale persen

Productieprinters voor losbladige vellen zijn ideaal voor grafische communicatie en voor de snelle, high-volume printtoepassingen van commerciële drukkerijen, waaronder publiceren, printen van transacties, printen op aanvraag en één-op-één marketing. Onze high-volume digitale persen en productieprinters en -copiers combineren levendige kleur, zwart-wit of markeringskleur met hoge snelheid en productiviteit.

Printers met ononderbroken papierinvoer

Xerox biedt een breed scala aan printtechnologieën met ononderbroken papierinvoer vanaf een rol, waaronder waterloze en watergebaseerde inkjettechnologie voor levendige kleuren en tonergebaseerde flash-fusing voor zwart-wit. Ons portfolio van printers met ononderbroken papierinvoer biedt een variëteit aan printsnelheden, printkwaliteit, invoer, afwerking en papieropties om aan uw behoeften te voldoen.

Breedformaat

Breedformaatprinters en -copiers bieden hoge kwaliteit en flexibiliteit voor technische, architecturale, grafimedia- en andere digitale printtoepassingen in breed formaat.