Xerox klantenservice en ondersteuning

Op de machine, online, telefonisch, op locatie. Xerox staat voor u klaar, waar, wanneer en hoe u ons nodig heeft

Uw Xerox-ervaring eindigt niet als u een van onze producten heeft aangeschaft. Ervaring telt, en onze klanten kunnen er al meer dan 40 jaar op vertrouwen dat wij de niet-productieve tijd minimaliseren, de productiviteit maximaliseren en hun investering beschermen.

Wij bieden een breed scala aan diensten die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan uw behoeften. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij hebben de ondersteuningsoplossing die perfect op uw behoeften aansluit. Van online-ondersteuning tot ondersteuning op locatie, het Xerox Value Added Services-team zet zich volledig in om de resultaten te leveren waarop u kunt rekenen

De onderhoudscontracten van Xerox staan garant voor betaalbare ondersteuning waar, wanneer en hoe u deze nodig heeft:

 • Keuze van ondersteuning: Voor het snel oplossen van problemen kunt u op elk moment van de dag de online support benaderen of contact opnemen met ons meertalige telefonische ondersteuningsteam.
 • Snelheid van oplossen: Ruim 45% van de problemen van onze klanten kan online of telefonisch worden opgelost. Dus in bijna de helft van alle gevallen is uw apparatuur binnen de kortste keren weer operationeel.
 • Toegang tot software-ondersteuning ruim 80% van de softwareproblemen wordt op afstand opgelost door onze uiterst bekwame en ervaren analisten.
 • Directe ondersteuning op locatie: Heeft uw apparatuur de aandacht van onze service engineer nodig, dan kunt u een door Xerox opgeleide service engineer binnen de met u overeengekomen responsetijd verwachten, en in de meeste regio's zelfs nog sneller. 

U kunt uw onderhoudsovereenkomst aan uw specifieke behoeften aanpassen:v:

 • Locatiedekking tot 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Uitgebreide dekking voor korte perioden voor speciale projectbehoeften.
 • Weekend- en avondservice voor periodiek terugkerende additionele service behoeften.
 • Gegarandeerde responstijd om u te verzekeren van kritieke beschikbaarheid

Contact

020 656 3620

Global Customer Service Delivery Video

Xerox Global Customer Service Delivery

Xerox diensten met toegevoegde waarde

Diensten voor speciale evenementen omvatten eenmalige of specialistische ondersteuning waarmee u aan vereisten kunt voldoen die niet in uw reguliere onderhoudsplan zijn opgenomen zoals:

 • Kortdurende huur van printers of copiers: voor het produceren van documenten voor speciale evenementen of voor kortdurende huur van printers en copiers, voor een periode van 3 dagen tot 1 jaar.
 • Technicus ter plekke: voor het monitoren, repareren en onderhouden van uw apparatuur, het maximaliseren van de productietijd en productiviteit.
 • Klantspecifieke analistondersteuning: oplossingen en advies van de experts in workflow-oplossingen, documentsystemen en processen.
 • Verhuizen van apparatuur: betrouwbaar en snel verplaatsen van basiskantoorapparatuur of volledige printkamers.