Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Print samples with metallic ink from the Xerox Iridesse Production Press

Speciale toners

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw drukwerk. En aan uw grafimediabedrijf.

Laat uw afdrukken glinsteren en glanzen met Xerox® speciale toners.

Xerox® speciale toners – waaronder metallic, wit en transparant – helpen u de concurrentie voorbij te streven door extra waarde toe te voegen aan uw digitale afdrukken. U krijgt nu gemakkelijker dan ooit indrukwekkende effecten dankzij transparante toner , witte toner en metallic toners.

Xerox® metallic toners

Met de nieuwste metallic toners kunt u meer opdrachten digitaliseren, en zilveren en gouden metallic effecten creëren in afbeeldingen, artwork, logo's, tekst, waarmerken en gepersonaliseerde communicatiematerialen.

Mixed Metallics print sample

Benadruk logo's en grafische elementen met verbluffende metallic effecten.

metallic ink

Verrijk foto's en marketingmateriaal met metallic afbeeldingsoverlays.

wedding invitation metallic ink

Voorzie gepersonaliseerde communicatiematerialen van opvallende metallic goud, zilver of spotvernis effecten om ze nog meer in het oog te laten springen.

Xerox® witte toner

Xerox witte toner speelt meerdere rollen in het printproces:

  • Het kan op gekleurde materialen worden geprint — ofwel op niet-witte papiersoorten ofwel op CMYK-geprinte afbeeldingen.

  • Het kan een heldere witte onderlaag bieden om de CMYK-kleuren nóg levendiger te maken en ervoor te zorgen dat variabele gegevens op gekleurde oppervlakken kunnen worden geprint.

  • Het kan ervoor zorgen dat nóg meer niet-witte papiersoorten kunnen worden gebruikt voor uitnodigingen, menu‘s en verschillende marketingmaterialen — zoals direct mail, briefkaarten, visitekaartjes en posters — vaak met buitengewoon effect.

  • En wanneer witte toner met gedeeltelijke dekking in plaats van volledige dekking wordt geprint, zorgt dit voor een gematteerd of doorschijnend effect.

wedding invitation white dry ink

Kraftpapier (geelbruin) en donker vouwkarton zijn functioneler en aantrekkelijker met witte toner.

Holiday Card White Dry Ink

Wanneer u witte toner met donkere omslagmaterialen gebruikt, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open om opvallende ontwerpen op direct mail, uitnodigingen en briefkaarten te creëren.

white dry ink book cover white horse

Door handmatig een extra laag witte toner te printen, kan de dekking worden verhoogd. Voor deze folder werden het paard en de tekst met een eerste laag wit geprint. Vervolgens werd de tekst handmatig met een tweede laag wit geprint om er goed uit te springen op het zwarte omslagmateriaal.

Xerox® Transparante Toner

Met Xerox transparante toner kunt u nieuwe dimensies aan uw drukwerk toevoegen, zoals spotvernis- of structuureffecten of het met een transparante glanslaag bedekken van een gehele pagina.

poster clear dry ink

Bedek een hele pagina voor glans en bescherming met een gelakt effect.

Colorful flyer for a farmers market with the logo overlaid in white over pictures of vegetables

Gebruik een spoteffect om bepaalde elementen eruit te laten springen of waarmerken toe te voegen.

dimensional effect

Vergroot het dramatische dimensionale effect door de transparante toner multi-pass toe te voegen.

Spiral bound books with brightly colored covers and pages

Xerox Beyond CMYK productieportfolio

Visie zou niet beperkt moeten worden door kleur. Zie hoe wij kunnen helpen uw uitdagingen om te zetten in mogelijkheden die verdergaan dan CMYK.

Xerox innovatie

Zie hoe enkele van de knapste koppen op de planeet bijeenkomen in onze wereldwijde onderzoekscentra om de toekomst van werk te verbeteren.

Delen