Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox Iridesse Poster
Xerox® Iridesse® productiepers
BRILJANT OVERTREFT KLEUR
BRILJANT OVERTREFT FYSIEK EN DIGITAAL
BRILJANT OVERTREFT GEWOON
WEES BRILJANT

De wereld is veranderd. Het vraagt om toepassingen die zowel CMYK verheffen als voor een wauw-effect zorgen. Maak kennis met 's werelds eerste inline, single-pass, digitale zeskleurenplatform dat adembenemende printkwaliteit, verbazingwekkende spotkleuren en prachtige iriserende metallic tinten levert. Omarm uw innerlijke briljantheid met de Xerox® Iridesse® productiepers en tover gewone afdrukken om in buitengewone afdrukken die klanten boeien, u onderscheiden en aandacht trekken.

Toepassingsvoorbeelden

Ingebouwde lagen van briljantheid

Dankzij prachtige CMYK-kleuren en single-pass toepassingen in verbluffende metallic en transparante toners zijn er eindeloze mogelijkheden om voor een wauw-effect te zorgen.

Hoogwaardigere afdrukken

Iriserende zilveren metallic toner onder prachtige CMYK-kleuren zorgt ervoor dat marketingmateriaal veel bekijks heeft en opvalt.

Verhoog het wauw-effect

Zie hoe CMYK en een metallic basis met een overlay van transparante toner uw waarde als leverancier van marketingdiensten kan helpen bewijzen.

Ervaringen van klanten

Ontdek hoe de Britse drukkerij Instant Print zijn bedrijfspotentieel ontketent.

Hoor uit de eerste hand van Glen Robins, Managing Director van Instant Print, hoe de verbluffende halftooneffecten, gemengde metallics, Ultra HD-resolutie en snelheid van de Xerox® Iridesse® productiepers zijn klanten fascineren en alle verwachtingen te boven gaan.

The Xerox Iridesse Press Unleashes Instant Print's Business Potential YouTube Video

Ondersteunende technologie

Zie de technologie achter de verbluffende resultaten.

Zeer geautomatiseerd. Ultra HD-resolutie. De hoogste CMYK+ kwaliteit op de meest uiteenlopende soorten gecoate en ongecoate afdrukmaterialen. Premium speciale effecten met verbluffende nauwkeurigheid. Een robuuste reeks afwerkingsopties. Volg onze technologische rondleiding om te zien hoe de Iridesse® zichzelf nog meer onderscheidt.

Virtual Tour: Xerox Iridesse Production Press YouTube Video
Print samples with metallic ink from the Xerox Iridesse Production Press

Xerox® Iridesse® pers biedt kleurrijke kansen voor meer omzet

Xerox heeft bekroonde digitale technologieën samengebracht die op één pers iets buitengewoons proberen te leveren.

Delen