Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Publicatie van foto's

Digitale technologie heeft de photo imaging industrie drastisch getransformeerd — en creëert nieuwe kansen voor drukkerijen over de hele wereld.

Fremtiden for trykt fotoudgivelse

Van fotoalbums en portfoliostukken tot kalenders en kaarten, de consument maakt tegenwoordig allerlei gepersonaliseerde producten. Door deze lucratieve markt met hoge marges aan te boren, kunt u zowel nieuwe inkomstenstromen genereren als uw bestaande aanbod van toepassingsmogelijkheden uitbreiden.

The Future of Printed Photo Publishing YouTube Video
ifolor and Xerox: Recognizing Opportunities in the Photo Market YouTube Video

Toonaangevend worden in de fotomarkt

ifolor AG betrad de markt voor gepersonaliseerde foto-merchandise meer dan tien jaar geleden met de Xerox® iGen®, en heeft sindsdien niet omgekeken.

Transformatie door veranderde productieprocessen

Dankzij geautomatiseerde workflowprocessen wist Barksdale Portraits de verpakkings- en levertijd te verkorten van 3 weken tot 3 uur. LEES DE BLOGPOST

Kenmerk van technologie

Xerox® iGen® 5 pers

Geavanceerde automatisering, een optioneel vijfde printstation en capaciteit voor extra lange vellen tot 88,9 cm helpen creatiever drukwerk te maken.

  • Kwaliteit en productiviteit zijn gegarandeerd met geavanceerde automatisering om meer te printen met minder kosten en moeite.

  • Vijfde printstation ondersteunt de extra oranje, groene en blauwe kleuren. Evenals witte, transparante en fluorescerend gele toner zorgt dit station voor onderscheid in uw toepassingen.

  • 66 cm velformaat en de capaciteit voor extra lange vellen (XLS) tot 88,9 cm helpen u uit te breiden naar nieuwe markten en grotere toepassingen en verhogen bij bepaalde opdrachten de productiviteit met wel 25% dankzij het XLS-opmaakvoordeel.

  • Door het modulaire ontwerp van de pers zijn uw investeringen gewaarborgd. Door de flexibiliteit in configuratiesamenstelling kunt u deze precies aanpassen aan uw huidige en toekomstige behoeften.

Xerox® Iridesse® productiepers

Zorgt voor een groter wauw-effect op elke geprinte pagina in CMYK en CMYK Plus dankzij digitale specialistische verbeteringen en Colour FLX Technology

  • Tot zes inline printstations die in één drukgang printen, met nominale snelheid en nauwkeurige kleurregistratie

  • Optionele witte, transparante, fluorescerend roze, zilveren en gouden speciale toner voor rijkere afdrukken en licht glanzende, doorzichtige toner voor afdrukmateriaaluitbreiding

  • Full Width Array, een krachtige Xerox-exclusieve technologie in de pers voor een snelle time-to-production

  • Optimale prestaties met ondersteuning voor opdrachten met verschillende papiersoorten dankzij Mixed Media Xceleration (MMX)

  • Aanvullende grote papierladen en inline afwerkingsoplossingen – werk katernen in liggend formaat inline af met behulp van extra lange vellen

Xerox® FreeFlow® Core

Xerox® FreeFlow® Core

Automatisering en integratie voor uw gehele printworkflow. Lokaal en in de cloud.

Delen