Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

A roll of printed plastic

Digitale printoplossingen voor flexibele verpakkingen

Flexibele verpakkingen hebben nog niet kunnen profiteren van de grote voordelen van digitaal printen — tot nu. Door rechtstreeks op plastic afdrukmaterialen te printen, hoeft u geen tijd en geld meer te besteden aan etiketten en hebt u vrijwel eindeloze mogelijkheden. Denk aan een minimale voorraad, veel minder afval, een snellere time-to-market en de mogelijkheid om variabele content toe te voegen. Profiteer van deze mogelijkheden met Xerox printoplossingen voor flexibele verpakkingen, waarmee u heldere, levendige kleur en uitmuntende printkwaliteit op verschillende plastic afdrukmaterialen kunt bieden.

Nader bekeken

Packaging overview

Blijf trends in digitaal bedrukte verpakkingen een stap voor

Besteed geen tijd en geld meer aan etiketten door rechtstreeks op verpakkingen van vrijwel elke vorm, elk materiaal en elke grootte te printen.

Flexible packaging example

De markt van flexibele verpakkingen veranderen?

Ontdek hoe zowel flexibele verpakkers als brandowners kunnen profiteren van rechtstreeks printen op dunne plastic films met behulp van digitale inkjettechnologie.

Xerox Innovatie

Zie hoe enkele van de knapste koppen ter wereld samenkomen in onze wereldwijde onderzoekscentra om de toekomst van werk te verbeteren.

Delen