Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Print sample with fluorescent yellow ink

Zorg voor een boeiende ervaring met Xerox® fluorescerend gele toner.

Xerox fluorescerend gele toner in het vijfde printstation van uw Xerox® iGen® 5 pers is iets dat u nog nooit hebt gezien in digitaal printen. Neonkleurige toners behoren tot het verleden. Naast een toner die echt fluorescerend is, stellen ze gewoon niets voor.

De fluorescerende toner licht verrassend op.

Comparing regular and fluorescent dry ink

We zijn geïnspireerd door optisch geel, de unieke kleur die door de Internationale Tennisfederatie is goedgekeurd om tennisballen beter zichtbaar te maken, om een nieuw soort toner te maken die daadwerkelijk oplicht onder UV-licht. Als deze toner bovenop of naast CMYK wordt geprint, is het effect echt schitterend.

Denk eens aan alle verschillende toepassingen.

En aan het winstpotentieel. Fluorescerend geel weerkaatst twee keer zoveel licht als andere kleuren, wat voor zichtbaarheid zorgt die om aandacht vraagt. Boekomslagen vliegen van de planken. Posters en borden kunnen niet genegeerd worden. Direct mail valt op en verkoopt.

Fluorescent yellow spot and flood effects printed on Xerox iGen 5 Press

Spot- en vloeiende effecten

Fluorescent yellow photo enhancements printed on Xerox iGen 5 Press

Foto- en kleurverbeteringen

A blue light showing fluorescent yellow watermarks printed on Xerox iGen 5 Press

Watermerken

Volgens een recent onderzoek van Keypoint Intelligence/InfoTrends, genaamd Beyond CMYK 2016, verwachten kopers van drukwerk tot wel 38% meer te betalen voor fluorescerende digitale printverbeteringen dan voor 4-kleurenopdrachten. En dat is bovenop de waarde die u al krijgt van het vijfde printstation en de veelzijdigheid die het biedt.

Hoge zichtbaarheid. Hoge waarde.

Verwissel Xerox fluorescerend geel met wit, transparant of een uitbreidingskleur en bied klanten de hoogwaardige toepassingen en speciale effecten waar ze om vragen, verrijkt door de afdrukkwaliteit van de iGen 5, de capaciteit voor extra lange vellen (XLS) tot 88,9 cm, uitgebreide tijdbesparende automatisering en meer.

Met standaard vellen

  • Direct mail

  • Marketingmateriaal

  • Borden en tags m.b.t. milieu, gezondheid en veiligheid

  • Vouwdozen

Met XLS vellen

  • Boekomslagen

  • Albumomslagen

  • Banners/posters/borden

  • Grootformaat overtrekken/stickers

Wilt u meer weten over de Xerox iGen 5 pers en Xerox® fluorescerend gele toner? Neem vandaag nog contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of lees meer online.

Woman holding fluorescent yellow print sample with a line drawing of a butterfly

Brochure downloaden

Breng drukwerk tot leven met fluorescerend geel en trek de aandacht.

Maak kennis met de Xerox® iGen® 5 pers

Colorful iGen 5 print samples

Maak kennis met de Xerox® iGen® 5 Kleurrijke Helden

Delen