Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

View looking up into a tree full of green leaves

Xerox wederom bestempeld als één van de '100 beste corporate citizens'

Xerox is bestempeld als één van de 100 beste corporate citizens voor 2022 door 3BL Media, die uitstekende transparantie en prestaties in ESG (Environmental, Social and Governance) erkent onder de 1.000 grootste beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven. Xerox staat in de top 5 van de technologie- en hardwaresector, naast bedrijven zoals Apple, HP en Cisco.

Xerox is ook één van slechts 19 bedrijven die sinds 2009 elk jaar in de top 100 staat. "Dat Xerox al 13 jaar op deze lijst staat, laat zien dat het bedrijf zich consequent inzet als pionier en leider op het gebied van ESG", aldus Michele Cahn, vicepresident Global Government Affairs, Sustainability, Citizenship & Compliance.

De 2022 beoordelingsmethodologie beoordeelt bedrijven op acht pijlers – werknemers, klimaatverandering, milieu, stakeholders en maatschappij, mensenrechten, ESG-prestaties en financieel – die 155 factoren bevatten. Factoren zoeken naar specifieke ESG bekendmakingen, waaronder gegevens, managementbenadering, prestaties, beleid en codes, strategie, en doelen.

Contact opnemen

2022 CSR report image

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij streven naar integriteit, innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen. We zetten investeringen in innovatie om in technologie en diensten die onze klanten helpen productiever, winstgevender en duurzamer te zijn.

Verwante Artikelen

Delen