Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Person making copies

Goedkope toner kost meer dan je denkt

Als slimme officemanager ben je altijd op zoek naar manieren om de drukkosten voor je bedrijf te verlagen. Logisch.

Daarom koop je geen kwaliteitstoner, maar een budgetvariant waar niemand van gehoord heeft, bij een online bedrijf met messcherpe prijzen. Prima.

Goedkoop is duurkoop, ook voor toner – en wel om drie redenen:

1.    De documenten die je met deze toner print, zijn van slechte kwaliteit. Daardoor komt je bedrijf niet professioneel over. Niemand wil een vergadering beginnen met een voorstel dat met vage, vlekkerige letters op papier staat.

2.    De cartridges gaan lekken, waardoor de printer vastloopt en soms zelfs helemaal het loodje legt. Je kunt je printer natuurlijk de schuld geven, maar dat is hetzelfde als boos worden op je benzineauto die niet op diesel wil rijden.

Bargain toner

En daarmee komen we bij punt drie, verreweg het pijnlijkste.

3.    Goedkope toner slokt arbeidsuren op. En niet alleen die van jou, maar die van iedereen die op kantoor moet wachten totdat de sputterende printer na een storing weer tot leven komt. Die goedkope toner vertraagt de gang van zaken in het hele kantoor – en daar zit niemand op te wachten.

Tijd om de balans op te maken.

Je hebt spotgoedkope toner gekocht om geld te besparen. Daardoor zien je documenten er nu treurig uit en moet je om de haverklap printerproblemen oplossen terwijl je collega’s staan te wachten totdat ze weer verder kunnen met hun werk.

Op de lange termijn kost goedkope toner je door al die problemen alleen maar tijd en geld.

Laat je dus niet voor de gek houden door de lage prijs.

Deze tip heb je gekregen van een bedrijf dat je wél kent: Xerox®. Je bedrijf, je collega’s en jij zouden niet meer tijd dan nodig kwijt moeten zijn aan printen. Laat je niet verleiden door schijnbaar goedkope toner. Kies Genuine Xerox® Supplies.

Waar bestel je echte Xerox®-benodigdheden?

Vind de juiste benodigdheden voor je printer.

CARTRIDGEZOEKER

Vind een lokale reseller

Waar bestel je echte Xerox®-benodigdheden?

Vind de juiste benodigdheden voor je printer.

CARTRIDGEZOEKER

Vind een lokale reseller

Originele Xerox®-artikelen

Originele Xerox verbruiksartikelen zijn speciaal ontworpen voor de beste afdrukkwaliteit en de grootste betrouwbaarheid.

Zie verbruiksartikelen ›

Verwante Artikelen

Delen