Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Group of people doing a "high five"

Newsweek vermeldt DocuShare en Managed Print Services in de 2019 lijst van bedrijven met de beste tools

Newsweek bracht onlangs zijn lijst van Amerikaanse bedrijven met de beste tools van 2019 uit, die benadrukt hoe belangrijk technologische tools zijn in een tijdperk waarin bedrijven van elke omvang over de hele wereld te maken hebben met disruptie. De nationale enquête vermeldt Xerox in de top 10 van DMS-leveranciers (Document Management Software) en in een nog kortere lijst van EMC-leveranciers (Enterprise Content Management). Xerox® DocuShare®, met contentbeheer platforms voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven, werd ook erkend als een Gen Z-favoriet met de hoogste score onder de ondervraagde Gen Z-gebruikers.

Xerox® Managed Print Services viel ook onder de beste in haar categorie. Ons Managed Print Services model blijft groeien met robuuste services voor intelligente werkplekken rondom beveiliging, digitalisering, cloud, analyse en ConnectKey technologie.

Newsweek en Statista Inc., een wereldwijd erkend bedrijf in gegevensonderzoek, vroeg meer dan 10.000 professionele gebruikers en 1.500 Gen Z-gebruikers (de nieuwste generatie die afstudeert en de arbeidsmarkt betreedt) om de belangrijkste leveranciers van bedrijfssoftware en softwareservices in 54 categorieën te noemen.

Lees meer over de enquête en de volledige lijst van Amerikaanse bedrijven met de beste tools van 2019.

Erkenning en awards

Contact opnemen

Newsweek best business tools siegel

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Verwante Artikelen

Delen