Gegevens omzetten in mogelijkheden. Mogelijkheden omzetten in impact. Gegevensanalyseoplossingen voor een intelligentere werkplek.

De verbonden werkplek produceert een ongelofelijke hoeveelheid gegevens van apparaten, gebruikers, documenten en processen.

Xerox analyseoplossingen ontketenen die gegevens om mogelijkheden voor optimalisatie, automatisering en verbetering in uw printinfrastructuur te onthullen.

De onthulde waardevolle inzichten kunnen worden gebruikt om:

  • De beveiliging te verbeteren door niet-geautoriseerde geprinte content of gebruikers die buiten werktijd printen te identificeren
  • De werknemersproductiviteit te verhogen door papierintensieve processen te identificeren en deze te vervangen door slimme digitale processen
  • Een optimale printomgeving te ontwerpen die intensief machinegebruik balanceert om de kosten te verlagen met de juiste functionaliteit
  • Aan duurzaamheidsinitiatieven te voldoen door efficiënter te printen en het algehele stroom- en CO2-verbruik te verbeteren

Machineanalyse

Document Management MPS Image

Machinebeoordelingen

Innovatieve Xerox® analysetools zoals Rapid Assessment Tool, Asset DB en CompleteView Pro helpen u de volledige scope van uw printomgeving met Xerox® en niet-Xerox® machines te begrijpen.

Meer informatie

Gebruikersanalyse

Gebruikersanalyse

De Xerox® service voor gebruikersanalyse ontketent de gegevens die verborgen liggen in uw printbeheersystemen om geld te besparen, duurzaamheid te verbeteren, gegevensbeveiliging te verhogen en digitale transformatie te stimuleren.

Meer informatie

Documentanalyses

Document Management MPS Image

Print Awareness Tool

De Xerox® Print Awareness Tool inspireert slimmere printbeslissingen door inzicht in de kosten, productiviteit en milieu-impact van elke printopdracht te geven.

Meer informatie

Contact opnemen

Intelligent Workplace Services informatiebronnen

Intelligent Workplace Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen: