In drie stappen naar wereldwijd efficiënt printen

De wereldwijde farmaceutische gigant Roche had een probleem. Het bedrijf werkte met ruim 8000 printers in 85 verschillende modellen, op talloze locaties in Duitsland. Het was niet duidelijk wie wat wanneer en hoe vaak gebruikte. De IT-kosten rezen de pan uit, terwijl niemand kon zeggen hoeveel er nu daadwerkelijk aan toner en printeronderhoud werd gespendeerd.

Daarom sloeg het bedrijf de handen ineen met Xerox, de wereldwijde leider op het gebied van Managed Print Services, om het printerpark te stroomlijnen en het onderhoud en aanvullen van printerbenodigdheden voortaan automatisch te laten regelen.

Het resultaat?

Xerox heeft het printerpark van Roche met 70% weten te trimmen en daarnaast Follow-You Printing® toegepast, zodat iedere medewerker nu op welke printer dan ook kan printen. Het tonerniveau wordt geheel automatisch in de gaten gehouden en naar behoefte aangevuld. Zo hebben de medewerkers meer tijd voor hun daadwerkelijke werkzaamheden en zit Roche niet langer opgescheept met kapitalen aan tonervoorraden.

Bekijk In drie stappen naar efficiënt printen bij Roche om meer te weten te komen over hoe je printerhardware slim beheert, het onderhoud automatiseert en met universele printertoegang profiteert van een ongekend effectief en efficiënt printerpark.

Contact

Inzichten van Managed Print Services

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.