Xerox® VersaLink® B400 printer

Xerox® VersaLink® B400 printer

Slimme Werkplekassistent met Xerox® ConnectKey® technologie

  • Het nieuwe benchmark in kantoorprinten met gemakkelijke mobiele en cloudconnectiviteit
  • Superieure betrouwbaarheid en productiviteitsverbeterende personalisatiemogelijkheden

Specificaties

Model
B400V/DN
Prijzen
€ 500
Printsnelheid
tot 45 ppm
Aansluitingen
Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-Speed USB 3.0, NFC Tap-to-Pair (optioneel: Wi-Fi 802.11n en Wi-Fi Direct met optionele Wi-Fi Kit (ondersteunt gelijktijdige bedrade en draadloze verbindingen))
Dubbelzijdige uitvoer
Standaard
Duurzaamheid
Gedetailleerde specificaties
Volgende Stappen
Xerox® VersaLink® B400 printer Supplies en accessoires
Contract verbruiksartikelen bestellen

Om verbruiksartikelen inclusief in uw contract te bestellen, gebruik het bestelprogramma Verbruiksmaterialen bestellen. U heeft het serienummer van de machine nodig en de meest recente tellerstand.
Om tijd te besparen is Meter Assistant™ nu beschikbaar, als aanvulling op de COT functionaliteit. Met MeterAssistant wordt het probleem van het doorgeven van handmatig afgelezen tellerstanden opgelost omdat deze automatisch voor U worden geregistreerd.

Klanten die losse verbruiksartikelen kopen

Volledige prijslijst

Configurations

Onderdeelnr.: B400V_DN

VersaLink B400 A4 45 ppm dubbelzijdig, Verkocht printer PCL5e/6 2 laden totaal 700 vel

€ 500,00

€ 605,00

Prijsinformatie

* De genoemde prijzen zijn exclusief enige supplies, eventuele extra print kosten of eventuele van toepassing zijnde belastingen en kunnen worden aangepast zonder kennisgeving vooraf. Producten zijn beschikbaar voor zakelijke klanten; afhankelijk van de toepasselijke voorwaarden. Xerox-apparatuur en accessoires zijn geproduceerd in een fabriek gebruikmakende van nieuwe onderdelen en gebruikmakende van onderdelen die aan de prestatienormen van nieuwe onderdelen voorzien.

1Gemiddeld aantal standaardpagina's. Verbruik in overeenstemming met ISO/IEC 19752. Het verbruik varieert afhankelijk van afbeeldingen, dekkingsgebied en afdrukmodus.