Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® Versant® 280 pers

De alles-in-één, voortdurend ontwikkelende, bewezen winstmaker. Opnieuw gedefinieerd om alles te leveren dat u nodig hebt in een pers voor middelgrote productie.

  • ASRS-optie (All Stocks Rated Speed) om 25% sneller te printen op elk afdrukmateriaal tot 400 gsm
  • Breng automatisering tot het uiterste door kleurkwaliteit met één klik te automatiseren met een ingebouwde fotospectraalmeter en ASRS-snelheid met de PP-optie (Performance Package)
  • Groter is beter met het productieprinten van vellen tot 1,2 m in Ultra HD
  • Val op met de Xerox® Adaptive CMYK Plus kit: Voeg met Vivid and Fluorescent Specialty Toners nu ook goud, zilver, wit, transparant of fluorescerend cyaan, fluorescerend magenta en fluorescerend geel aan uw toepassingen toe
Tot
80ppm
Tot
150Kpagina’s/maand
tel. 088 4012000 (kies optie 3)
Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.30
Model
Versant 280
Configuraties
  • Xerox® Versant® 280 pers
  • Xerox® Versant® 280 pers met ASRS-optie (All Stocks Rated Speed)
  • Xerox® Versant® 280 pers met PP-optie (Performance Package)
Standaard functionaliteit
Printen, kopiëren en scannen in kleur
Optioneel
Opties voor invoer, afwerking, workflows en prestaties
Aanbevolen maandelijks afdrukvolume
150.000 pagina's per maand
Duty cycle
750.000 pagina's per maand
Digital Front Ends
  • Xerox® EX 280 Print Server Powered by Fiery®
  • Xerox® EX-i 280 Print Server Powered by Fiery®
Afwerkopties
Finisher, Inbindeenheid, Katernen maken, Perforeren, Snij-, insnij- en vouwmodules, Uitleg, Vouweenheid
Papiersoorten
Gecoate en ongecoate materialen, heldere materialen, etiketten, visitekaartjes, glossy brochures, raambiljetten, duurzame/synthetische materialen, wenskaarten, tabbladen, gepreegde materialen, polyesters en aangepaste oplossingen
Ondersteuning voor opdrachten met verschillende papiersoorten
Afdrukengine
Engine Accelerator
Versnel uw Xerox® Versant® met Xerox® FreeFlow® Core Accelerator voor Versant®: een verzameling vooraf gedefinieerde workflows en tools die zijn ontworpen om printerspecifieke mogelijkheden en functies te benutten.
Xerox FreeFlow Core Accelerator voor Versant downloaden ›
Duurzaamheid
Zie alle specificaties
Laat drukwerk inspireren

De Xerox® Versant® 280 pers biedt de meest aanpasbare mogelijkheden op de markt: Ongeëvenaarde flexibiliteit in toepassingen, onovertroffen printkwaliteit, professionele afwerkingsmogelijkheden, verbeterde betrouwbaarheid en beveiliging, plus geavanceerde tools en automatisering.

Vervang CMYK toners door speciale kleuren met Xerox® Adaptive CMYK Plus Technology. Print traditionele digitale toepassingen met CMYK. Vervang toners door de Xerox® levendige-tonerkit voor boeiende nieuwe toepassingen met glinsterende metallics, wit en transparant. Of vervang ze door de Xerox® fluorescerende-tonerkit voor opvallende, kleurrijke afdrukken die oplichten onder UV-licht.

Printen op extra lange vellen is gemakkelijk met de Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder

Maak kennis met grotere – en betere – mogelijkheden om toegevoegde waarde te creëren, meer inkomsten te genereren en banen binnen het bedrijf te houden. Wanneer u Xerox® High Capacity Vacuum Feeders en de Plockmatic MPS XL toevoegt aan de productiepers, versnelt u het end-to-end printen van extra lange vellen tot ultraproductieve niveaus.

Video's

Xerox® Versant® Family of Presses Reimagined to Deliver More

Getuigenissen en awards

Afwerking en opties

Met de reeks invoer- en afwerkingsopties die beschikbaar zijn voor uw Xerox® Versant®, kunt u de mogelijkheden toevoegen die het beste bij uw verschillende opdrachten passen en uw workflow verbeteren, zodat meer opdrachten worden uitgevoerd en het rendement op uw investeringen toeneemt.

Xerox supplies leveren kwaliteit, betrouwbaarheid en productiviteit

Door gebruik van Xerox Genuine toner en inkt in je Xerox printer krijgen je prints een consistente kwaliteit. Onderzoeken door onafhankelijke printerevaluatielaboratoria wezen uit dat originele Xerox-verbruiksartikelen betrouwbaarder zijn en tot 27% meer pagina's afdrukken dan aftermarket-alternatieven.

Soortgelijke producten