Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

3D digital graph with purple, pink and blue lines over a black background

Xerox® FreeFlow® Vision

Monitor, meet, beheer en verbeter uw printwerkzaamheden

Verlaag de kosten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde, realtime gegevens over uw productieafdrukken met Xerox® FreeFlow® Vision software.

De meeste drukkerijen zien het verbeteren van de operationele efficiëntie en productiviteit als kritieke winstverhoging. Xerox® FreeFlow® Vision helpt drukkerijen om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen door geautomatiseerde, realtime weergaven van essentiële printgegevens te bieden.

FreeFlow Vision automatiseert het bewaken en beheren van de printproductie-gegevens die u nodig heeft om de prestaties te verbeteren, het ROI te verhogen en Key Performance Indicators (KPI's) te bereiken. Geen handmatige, ad hoc gegevensverzameling meer. Geen verouderde spreadsheets meer.

Verbeter de prestaties met baanbrekend inzicht in metrische gegevens over de efficiëntie van digitale persen

Met de krachtige gegevens van Vision kunnen bedrijven ROI-verlagend afval en knelpunten onmiddellijk en snel vaststellen en oplossen – en tegelijkertijd nuttige efficiënties identificeren zodat deze kunnen worden gekopieerd – wat voor een efficiëntere, effectievere productieomgeving zorgt.

Introducing Xerox FreeFlow Vision Software YouTube Video
Screenshot showing Xerox FreeFlow Vision Software

Belangrijkste functies

 • Verzamel en rapporteer gegevens automatisch en in realtime via een zeer visuele, elegante gebruikersinterface

 • Stel gegevens onmiddellijk beschikbaar aan beslissers met externe toegang via een browser

 • Ondersteun een onbeperkt aantal apparaten van meerdere leveranciers voor robuust fleetbeheer – elke pers of printer verbonden met hetzelfde netwerk, ongeacht de locatie

 • Genereer krachtige, aangepaste rapporten, waaronder OEE-meting (Overall Equipment Effectiveness)

 • Exporteer gegevens voor integratie met ERP-, MIS-, plannings- en workflow-oplossingen

Productieafdelingen kunnen erg drukke plekken zijn. Hoe weet u of elke digitale pers zo effectief mogelijk presteert? Prestatiegegevens van alle printers handmatig verzamelen en samenvoegen is een omslachtige (en oneindige) taak.

Xerox® FreeFlow® Vision vervangt het handmatig bijhouden van gegevens door slimme automatisering, waardoor belangrijke fleetgegevens onmiddellijk en in realtime binnen handbereik zijn.

Belangrijkste uitdagingen

Vindt u het moeilijk om gegevens van alle persen tijdig te verzamelen?

Ontbreekt het u aan een manier om prestatiestatistieken gemakkelijk te identificeren, zoals:

 • Hoeveel afval u produceert?

 • Productieproblemen die niet-productieve (niet-winstgevende) shifts veroorzaken?

 • De prestaties en productiviteit van operatoren?

 • De persprestaties van een individu, groep of fleet?

 • De cyclustijden van opdrachten?

 • Het printvolume per pers, locatie of shift?

 • OEE-informerende metrische gegevens, waaronder beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit?

Bent u gefrustreerd over een lager rendement op de investering als gevolg van inefficiënte productie?

data hoarding a ticking time bomb

Hoe Xerox kan helpen

De intuïtieve, moderne dashboards van Xerox® FreeFlow® Vision bieden onmiddellijk inzicht in problemen en efficiënties dankzij realtime verzameling van gegevens van alle printers – zowel van Xerox als van andere leveranciers.

Vision maakt operationele inzichten die bepalend zijn voor de rentabiliteit, toegankelijker dan ooit. De krachtige visualisaties kunnen vanaf elke locatie worden bekeken via een webbrowser, zodat u essentiële informatie altijd binnen handbereik hebt.

Het dashboard van Vision kan gemakkelijk worden aangepast. Gebruikers kunnen printerkaarten verplaatsen om de gegevens die ze bovenaan willen hebben beter te ordenen. Wanneer printerkaarten worden aangeklikt, tonen ze aanvullende gegevens zoals lade, toner en opdrachtstatus. Er kunnen printergroepen worden gedefinieerd, en gegevens kunnen worden weergegeven op basis van verschillende tijdsperioden.

Vision helpt u om belangrijke productiewaarde te realiseren. En die waarde kan exponentieel toenemen wanneer u de realtime gegevensverzameling en -meting van Vision gebruikt om slimmere workflow regels te definiëren in FreeFlow Core.

De combinatie van deze productiviteitsverbeterende automatiseringstechnologieën kan u helpen betere beslissingen te nemen over hoe u printopdrachten sneller en effectiever kunt voorbereiden, optimaliseren, plannen, verdelen en produceren.

Verwante technologie

 • Blurred binary code.

  Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite

  FreeFlow® Variable Information Suite biedt een krachtig portfolio van tools voor maximale productie-efficiëntie bij het printen van variabele gegevens en elektronische presentaties.

 • Curve in a road at night with blurred headlights

  Xerox® FreeFlow® Core

  FreeFlow Core verwijdert handmatige prepress-stappen, verlaagt de kosten, vermindert het aantal fouten, verhoogt de productiviteit en integreert met bestaande technologiesystemen om uw prepress workflow te verbeteren.

 • Hands typing on a laptop keyboard, overlaid with flowchart symbols

  Xerox® FreeFlow Makeready®

  Geavanceerde documentvoorbereiding eenvoudig gemaakt.