Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite

De ontwerpprogramma’s in de FreeFlow VI Suite kunnen PDF- en VIPP-bestanden uitvoeren, zodat gebruikers de uitvoeroptie kunnen selecteren die het beste aan hun behoeften voldoet.
tel. 088 4012000 (kies optie 3)
Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.30

Overzicht

De sleutel tot succes in elke marketingcampagne is de aandacht van potentiële klanten kunnen trekken. En hoe kan dat beter dan met personalisatie? Met de variabele-gegevensprogramma's uit de Xerox FreeFlow Variable Information Suite kunt u uw communicatie snel, kosteneffectief en automatisch personaliseren.

Download brochure

Belangrijkste functies

 • VI Design Express, een Adobe® InDesign® plug-in, wordt gebruikt om toepassingen voor variabele gegevens te genereren die door gescheiden of XML-promotiegegevens worden aangedreven. Toepassingen kunnen variabele tekst, afbeeldingen en lagen, datagestuurde grafieken, streepjescodes, invulbare formulieren voor gegevens- en handtekeningvastlegging van eindgebruikers, en krachtige conditionele logica omvatten.
 • VI Design Pro is een geavanceerde tool die uw personeel productiever maakt, dankzij geavanceerde en complexe applicaties met variabele data voor bijvoorbeeld transactiedocumenten (facturen, afschriften, beleidsdocumenten).
 • VI Compose is een robuuste compositie-tool die op uw printer geïnstalleerd is. Het stelt opdrachten met optimale efficiëntie samen, zodat u de productie snel kunt starten. VI Compose maakt gebruik van dynamische documentsamenstelling door gegevens en bronnen bij de RIP samen te voegen, waardoor tijdrovende voorafgaande samenstelling overbodig is. VI Compose ondersteunt FreeFlow Print Server-controllers, FreeFlow Print Server APPE RIP's en externe EFI Fiery-controllers.
 • VI eCompose is een schaalbaar systeem dat naadloos PDF-bestanden kan samenstellen uit dezelfde gegevens die u naar de printer stuurt. VI eCompose ondersteunt interactieve PDF-functies, verzending van webopdrachten voor gebruik in SaaS-omgevingen, en Adobe-opties voor opdrachtbeveiliging. Het creëert master-pdf's en optionele onderliggende PDF-bestanden en biedt een krachtige verzendingsmodule om opdrachten naar de volgende stap in uw workflowproces (CRM, archivering, enzovoort) te verplaatsen. PDF-bestanden die door VI eCompose worden gegenereerd, kunnen ook naar een Xerox PS RIP of APPE RIP worden geprint.
 • Met de onderdelen van de VI Suite kan gespecialiseerde beeldvorming van Xerox worden uitgevoerd om uw documenten op een eenvoudige en betaalbare manier unieke eigenschappen mee te geven

  Gratis download

Video

Xerox Specialty Imaging Enables Grafotypiki to Win

Uw uitdagingen

In de concurrerende zakenwereld van vandaag kiezen bedrijven voor gepersonaliseerde communicatie via unieke berichten die relevant zijn voor elke ontvanger, om de klantloyaliteit te verhogen en hun klantenbasis uit te breiden. Zonder de juiste hulpmiddelen is dit een tijdrovende en kostbare aangelegenheid.

Belangrijkste uitdagingen

 • Klanten hebben strikte vereisten wat betreft kwaliteit, doorlooptijd en prijs
 • Documentontwerp, bestandsvoorbereiding, samenstelling en uitvoer zijn tijdrovend
 • Speciale samenstellingsservers zijn duur
 • Er zijn meerdere uitvoerindelingen nodig: gedrukt, PDF, elektronisch, enzovoort

Hoe Xerox kan helpen

Leg contact met uw klanten door middel van zeer gerichte, relevante mailings die aansluiten bij hun individuele interesses en behoeften.

 • Verras klanten met dynamische, gepersonaliseerde documenten die meer aandacht trekken en betere resultaten opleveren
 • Laat uw bedrijf groeien met de kracht van personalisatie en optimaliseer tegelijk uw productiviteit
 • Produceer meer opdrachten door met een zo hoog mogelijke snelheid variabele data in te voegen, terwijl tegelijkertijd de responscijfers aanzienlijk worden verhoogd
 • Kies voor PDF- of gedrukte uitvoer, afhankelijk van uw behoeften voor snelheid, flexibiliteit en kosten
 • Gebruik één set hulpmiddelen om al uw variabele toepassingen te ondersteunen – gedrukt of elektronisch, kleur of monochroom, Xerox- of niet-Xerox-afdrukapparaten

Waarom kiezen voor Xerox?

Laat voorafgaande samenstelling tot het verleden behoren. Met een traditionele Variable Data Print-workflow met voorafgaande samenstelling kan het tot wel 90 minuten duren voordat een opdracht van 20.000 pagina's de printer heeft bereikt. Met de FreeFlow VI Suite stuurt u uw ontwerpsjabloon en variabele gegevens gewoon in minder dan 4 minuten naar de printer.

 • Creëer snel en gemakkelijk XML-gedreven promotiedocumenten
 • Print vanuit SAP-toepassingen of genereer gedrukte uitvoer en PDF-bestanden voor elektronische distributie in één gemakkelijke stap
 • Verbetert afdrukapplicaties voor alle aanbieders van drukwerk, computercentra en huisdrukkers voor:

Bronnen