Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Gespecialiseerde beeldvorming: Technologie voor beveiliging tegen fraude

Bescherm uw gevoelige gegevens met gespecialiseerde beeldvorming.

Xerox Specialty Imaging - Shed a Light on Print Fraud YouTube Video

Het beschermen van gevoelige documenten tegen onbevoegd kopiëren is een groeiend probleem. Valse kopieën van documenten als coupons, kaartjes en facturen kunnen ernstige financiële gevolgen hebben. Bestrijd dit probleem met exclusieve fraudebestendige gespecialiseerde beeldvormingseffecten voor statische en variabele opdrachten. Dit voegt een extra beveiligings- en verificatieniveau toe. Deze gespecialiseerde beeldvormingsteksteffecten kunnen alleen worden afgedrukt met een FreeFlow-digitale front-end in combinatie met FreeFlow-software. Op alle andere printers wordt het als normale tekst afgedrukt.


MicroText-markeringen

Tekst die kleiner dan 1 puntgrootte wordt afgedrukt en alleen leesbaar is met een loep of vergrootglas. Biedt aanvullende beveiliging voor facturen, coupons en andere fraudegevoelige toepassingen. Compatibel met kleurenapparaten in kleur, zwart/wit en markeringskleuren.

Gratis downloaden


Correlatiemarkeringen

Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is wanneer de tekst 'superopmaak' krijgt, via een 'gecodeerde' overdruk. Biedt een extra verificatieniveau voor loterijloten, uitnodigingen en andere documenten waarbij verificatie nodig is. Compatibel met kleurenapparaten in kleur, zwart/wit en markeringskleuren.

Gratis downloaden


Glossmark®-tekst

Afgedrukte tekst die niet zichtbaar is als u er rechtstreeks naar kijkt, maar onder schuine verlichting wel zichtbaar is. Biedt een extra beschermingslaag tegen documentfraude voor amusementsparkkaartjes, coupons en algemene toegangskaartjes. Alleen compatibel met kleurenapparaten.

Gratis downloaden


FluorescentMark

Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is onder UV-/zwart licht. Beschermt gevoelige documenten als concertkaartjes, toegangskaartjes en retailpromoties. Alleen compatibel met kleurenapparaten. Geen lettertype nodig, wel kleurenoproepen binnen een statische of variabele opdracht.


InfraRed-tekst

Afgedrukte tekst die alleen zichtbaar is in het donker, met een infrarode camera. Beschermt gevoelige documenten als toegangskaartjes en promoties. Alleen compatibel met kleurenapparaten. Geen lettertype nodig, wel kleurenoproepen binnen een variabele opdracht.


Gespecialiseerde beeldvormingsproducten

freeflow variable information suite

Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite

De ontwerpprogramma’s in de FreeFlow VI Suite kunnen PDF- en VIPP-bestanden uitvoeren, zodat gebruikers de uitvoeroptie kunnen selecteren die het beste aan hun behoeften voldoet.

Stack of papers with a Xerox logo

XMPie® Personalized Communications

The leading technology for engaging your audiences with personalised, relevant communications across print and digital media touchpoints.

Hand moving a mouse

Xerox® FreeFlow® Makeready®

FreeFlow Makeready vereenvoudigt prepress-stappen.

Bekijk video: Xerox Specialty Imaging Enables Grafotypiki to Win

Xerox Specialty Imaging Enables Grafotypiki to Win YouTube Video

Xerox innovatie

Zie hoe enkele van de knapste koppen op de planeet bijeenkomen in onze wereldwijde onderzoekscentra om de toekomst van werk te verbeteren.

Gespecialiseerde beeldvorming

Delen