Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Closeup of a red microprocessor

Xerox® FreeFlow® workflow software

Laat uw winst niet langer opslokken door handmatige taken. Laat uw workflow werken – automatisch.

Meer kleine oplagen. Meer veeleisende toepassingen. Meer behoefte aan uitbreiding en groei.

Het is een sectorbreed fenomeen dat nergens heen gaat. Aan de ene kant waarderen we allemaal het werk. Aan de andere kant kunnen meer opdrachten véél meer handmatige processen betekenen – waarvan elk proces tijd verspilt, winst opslokt en weinig ruimte overlaat om waarde toe te voegen. Kijk maar:

Money icon showing bills with the number 100

$3 voor elke $1

Voor elke $1 die wordt uitgegeven aan printen, wordt $3 uitgegeven aan niet-printactiviteiten1

Workflow automatisering bespaart tijd en verwante kosten, en maakt uw medewerkers vrij voor hoogwaardiger werk.

Pictogram van een klok

6 uur

Gemiddelde tijd die wordt besteed aan algemene taken die nodig zijn om een opdracht voor te bereiden op printen2

Workflow automatisering zet handmatige taken op de automatische piloot, zodat u elke productieminuut in geld kunt omzetten.

Pictogram van een stapel papier

3 – 11%

Gemiddelde printvolumeverspilling vanwege verkeerde gegevens of onjuiste voorbereiding van klantbestanden2

Workflow automatisering vermindert verspilling drastisch, zodat u gemakkelijker winstgevend kunt zijn.

1 The True Cost of Business Communications, Keypoint Intelligence/InfoTrends 2 North American and European Software Investment Outlook: 2019, Keypoint Intelligence/InfoTrends

Automatiseer uw weg naar winst met Xerox® FreeFlow® workflow software.

Door handmatige processen te omzeilen en digitale workflows helemaal te omarmen, krijgt u meer tijd, meer mogelijkheden en meer winst terug – zelfs met weinig of minder ervaren medewerkers.

FreeFlow workflow software is een verzameling modulaire oplossingen die u helpen om opdrachten – van elke omvang en elk type – razendsnel te voltooien. Door welk soort werk uw bedrijf dan ook wordt bevorderd en groeit – of dat nu een combinatie van toepassingen, Variable Data Printing (VDP) of ingewikkelde documenten zijn – er is altijd een FreeFlow oplossing voor u.

Wat gebeurt er wanneer er meer vraag is dan uw medewerkers aankunnen?

Xerox FreeFlow "Sweet Suite" of Software Solutions YouTube Video

Xerox® FreeFlow® Core software maakt gebruik van intelligente, op regels gebaseerde automatisering om handmatige prepress-, makeready- en opdrachtrouteringstaken op de automatische piloot te zetten. Gebruik het om workflows te automatiseren voor zowel Xerox® als niet-Xerox printers en persen.

 • Elimineer inefficiënties en verspilling

 • Voltooi klantopdrachten sneller en winstgevender

 • Voldoe consistent aan strakke Service Level Agreements (SLA's)

Vel met meerdere coupons

Bereid opdrachten automatisch voor op printen, inclusief het verzamelen en opmaak van verschillende opdrachten op één vel.


Handen die een gevouwen brochure vasthouden boven een houten tafel

Vereenvoudig het proces van het combineren van digitale en gescande documenten in één opdracht.

Xerox® FreeFlow® Makeready software maakt het vastleggen, bewerken en voorbereiden van fysieke opdrachten voor digitale druk of distributie overbodig. Het is vooral handig voor toepassingen waarbij elektronische en gescande inhoud moet worden gecombineerd in één opdracht.

 • Fysieke en elektronische documenten gemakkelijk combineren

 • Pagina's toevoegen, verwijderen of verplaatsen en draaien

 • Tabbladen en tabblad-annotaties toevoegen, waaronder geautomatiseerde tabblad creatie met behulp van de bladwijzers die al zijn ingesloten in uw PDF


Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite maximaliseert de kracht van Variable Data Printing (VDP) met een suite van bijzonder snelle, bijzonder efficiënte ontwerp- en compositie tools voor Xerox® en niet-Xerox printers en persen.

 • Voldoe aan al uw behoeften voor variabele gegevens

 • Produceer gemakkelijk on-demand, ingewikkelde, kleurrijke en graphic-rijke opdrachten – en lever ze via verschillende kanalen

 • Voeg beveiliging toe en maak het visueel interessant met unieke gespecialiseerde beeldvorming van Xerox

Badge geprint met lettertypen voor gespecialiseerde beeldvorming. Invoegingen zoomen in op MicroText.

Versnel variabele workflows, waaronder de opname van gespecialiseerde beeldvorming.


Monitor waarop FreeFlow Vision software wordt weergegeven

Krijg vanaf elke locatie op uw netwerk realtime toegang tot essentiële fleet-prestatiegegevens.

Xerox® FreeFlow® Vision software geeft printmedewerkers baanbrekend realtime inzicht in fleetprestaties. Het automatiseert het proces van het bewaken, meten en beheren van de prestaties om bruikbare informatie te verkrijgen voor prestatietransformatie en OEE-verbetering (Overall Equipment Effectiveness).

 • Elegante, interactieve dashboards maken het gemakkelijk om op elk gewenst moment nauwkeurige, up-to-date printopdrachtgegevens te zien

 • Elimineer de uitdagingen van het handmatig bijhouden van gegevens met slimmere inzichten, waardoor belangrijke fleetgegevens onmiddellijk binnen handbereik zijn

 • Beschikbaar voor een breed scala aan Xerox® persen en concurrerende equivalenten via de industrienorm Simple Network Management Protocol (SNMP)


Welk FreeFlow®-workflow softwareproduct is geschikt voor u?

Op basis van uw opdrachten en automatiseringsdoelen adviseren we u over de producten en modules die u nodig heeft om uw workflows te veranderen. Met Xerox® FreeFlow® software doen wij al het werk. U krijgt alle lof – en de winst.

Curve in a road at night with blurred headlights

Xerox® FreeFlow® Core

FreeFlow Core verwijdert handmatige prepress-stappen, verlaagt de kosten, vermindert het aantal fouten, verhoogt de productiviteit en integreert met bestaande technologiesystemen om uw prepress workflow te verbeteren.

3D digital graph with purple, pink and blue lines over a black background

Xerox® FreeFlow® Vision

Verlaag de kosten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde, realtime gegevens over uw productieafdrukken met Xerox® FreeFlow® Vision software.

Blurred binary code.

Xerox® FreeFlow® Variable Information Suite

FreeFlow® Variable Information Suite biedt een krachtig portfolio van tools voor maximale productie-efficiëntie bij het printen van variabele gegevens en elektronische presentaties.

Hands typing on a laptop keyboard, overlaid with flowchart symbols

Xerox® FreeFlow Makeready®

Geavanceerde documentvoorbereiding eenvoudig gemaakt.