Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Abstract colorful background.

Xerox® PrimeLink® familie van printers

Ongelofelijk betrouwbaar.

De kracht om nóg meer te doen.

De Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 printer, de opvolger van 's werelds beste kleurenproductieprinter op instapniveau,* en de Xerox® PrimeLink® B9100/B9110/B9125/B9136 copier/printer zijn ontworpen om drukwerk naar een nieuw niveau te tillen, van zwart-wit tot kleur en nog veel meer. Met een verbluffende printkwaliteit, vele nieuwe toepassingen en superieure betrouwbaarheid, automatisering en beveiliging kunt u erop vertrouwen dat deze printers u helpen het werk gedaan te krijgen.

*De Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker® van IDC, Q2 2019 for Unit Shipments in het lichte kleurenproductiesegment.

Blijf voortdurend creëren.

Zeg vaker 'ja' tegen uw klanten en de Xerox® PrimeLink® familie zal u helpen opdrachten te voltooien. Geavanceerde automatisering, productiviteitsverbeterende EFI-server workflows voor zowel kleurenprinters als zwart-wit printers en superieure betrouwbaarheid betekenen dat deze werkpaarden nooit zullen uitklokken. U kunt dus altijd blijven creëren.

Bekijk informatie over kleurenprinters Bekijk informatie over zwart-wit printers

New Xerox® PrimeLink® B9100 Series Copier/Printer YouTube Video

New Xerox® PrimeLink® B9100 Series Copier/Printer

  • New Xerox® PrimeLink® B9100 Series Copier/Printer YouTube Video

    New Xerox® PrimeLink® B9100 Series Copier/Printer

  • New Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 Printer YouTube Video

    New Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 Printer

Meer informatie aanvragen

Neem contact met ons op om toepassingsvoorbeelden te bekijken en te zien hoe de Xerox® PrimeLink® familie uw bedrijf kan helpen.

Dank u. Binnenkort neemt een vertegenwoordiger contact met u op.