Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Business people looking at a tablet in front of a Xerox AltaLink MFP

Xerox® AltaLink® machines krijgen Common Criteria certificering voor beveiliging

Het krijgen van de Common Criteria certificering is niet zo gebruikelijk. Daarom zijn wij er extra trots op dat het National Information Assurance Partnership (NIAP) ons de strengste certificering voor informatiebeveiligingsstandaarden in de industrie heeft gegeven.

Onze AltaLink multifunctionele printers (MFP’s) zijn zelfs de eerste die door het NIAP zijn gecertificeerd onder rigoureuze nieuwe onderzoeksstandaarden – de nieuwste Common Criteria beveiliging voor printers. Enkele dingen die u moet weten over dit beveiligingsprofiel:

  • Het heeft tot doel de informatie die door een MFP wordt verwerkt, te beschermen tegen beveiligingsbedreigingen.

  • Het omvat strenge nieuwe vereisten voor versleuteling, verificatie en veilige protocollen.

  • Onderzoeken worden uitgevoerd door onafhankelijke labs, wat resulteert in de meest actuele en strenge beveiliging voor mkb’s, grote ondernemingen en overheden.

Xerox® AltaLink® hoogvolume MFP’s

Het NIAP en de Common Criteria certificering garanderen onze klanten – met name nationale overheidsinstanties – dat onze nieuwe AltaLink machines ingebouwde beveiliging van wereldklasse bieden en dat hun kritieke informatie veilig is.

Xerox® ConnectKey® technologie maakt van AltaLink MFP’s slimme, verbonden werkplekassistenten die de veranderende behoeften van hedendaagse bedrijven weerspiegelen. Dit omvat eenvoudige en veilige mogelijkheden voor onderweg, verbinding met de cloud en mobiele toegang tot productiviteitsverbeterende functies en apps.

Onze 4-delige benadering van machinebeveiliging

Via partnerschappen met bedrijven zoals McAfee bieden we toonaangevende printerbeveiliging met innovatieve whitelisting-verdediging tegen virussen. Dit is één onderdeel van onze vierdelige benadering van uitgebreide printerbeveiliging voor producten met ConnectKey technologie zoals AltaLink. Deze benadering omvat:

  • Inbraakpreventie

  • Apparaatdetectie

  • Document- en gegevensbeveiliging

  • Externe partnerschappen

Wij kunnen helpen

Voor meer informatie over onze standaarden voor veilig printen en ons productbeveiligingsmodel kunt u online contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Xerox AltaLink C8000 Series MFP

Slim. Veilig. Verbonden.

Krachtige hoogvolume multifunctionele printers bieden onmiddellijke, veilige toegang tot documenten, gegevens en workflows – vanaf elke locatie en elk apparaat.

Verwante Artikelen

Delen