Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® multifunctionele copiers zijn uw pad naar digitale productiviteit

De opkomst van de multifunctionele printer/alles-in-één machine

Standalone machines, zoals kopieer- of faxmachines, zijn relikwieën uit het verleden. Dat komt omdat kantoormedewerkers nu meer van hun hulpmiddelen en werkruimten eisen. Ruimtebesparende multifunctionele printers (MFP‘s) voeren alle taken uit die standalone kopieerapparaten, faxapparaten, printers en scanners altijd afzonderlijk uitvoerden. MFP‘s doen het echter sneller, gemakkelijker en geïntegreerder dan standalone kopieerapparaten en andere apparaten dat ooit konden.

Xerox MFP‘s bekijken

MFP‘s met ConnectKey®

Een nieuw soort MFP tilt connectiviteit naar een nóg hoger niveau. MFP‘s met Xerox® ConnectKey® transformeren uw multifunctionele printer/copier in een slimme werkplekassistent via:

MFP‘s met ConnectKey bekijken

Digitale workflow voor het digitale tijdperk

Voorheen drukte u altijd op een knop op uw Xerox copier, waarna meerdere gesorteerde kopieën in de opvangbak belandden. Nu kunt u op een pictogram op het aanraakscherm van een MFP drukken, tikken of swipen en een volledige digitale workflow in beweging zetten. Wat bedoelen we met een “digitale workflow”? Hier volgen enkele voorbeelden:

  • Routeer documenten voor elektronische ondertekening of goedkeuring.

  • Automatiseer herhaaldelijke processen.

  • Maak aangepaste workflows die integreren met backofficesystemen.

  • Scan stapels papieren naar digitale bestanden die u gemakkelijk kunt doorzoeken, delen en opslaan.

  • Print vanuit of scan naar cloud-based opslagplaatsen.

Hoewel kantoren nog niet papierloos zijn, gebruiken ze wel steeds minder papier. Het digitaliseren van workflows met Xerox MFP‘s is een geweldige manier om dat te bereiken.

Ontdek hoe u workflows digitaliseert

Contact opnemen

Lees meer over Xerox multifunctionele alles-in-één machines die kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen, en de documentbeheeroplossingen die ze bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verwante Artikelen

Delen