Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® wint belangrijke awards voor DocuShare® en ConnectKey® apps

De Xerox® DocuShare® en ConnectKey® apps hielpen ons de “BLI 2020 Document Imaging Software Line of the Year Award” en “Outstanding MFP App Ecosystem” te winnen.

BLI 2020 Document Imaging Software Line of the Year Award

2020 BLI Software Line of the Year award

“Document Imaging Software Line of the Year” erkent de OEM die het meest robuuste, relevante en gevarieerde softwareportfolio biedt om hun MFP-aanbod uit te breiden. Het Xerox® DocuShare® platform, Xerox® Workplace Suite en het brede scala aan apps en connectors in de Xerox App Gallery hielpen ons deze prestigieuze award te winnen.

“Document imaging leveranciers hebben hun strategie veranderd en zijn nu ‘toonaangevend met oplossingen’ in plaats van afhankelijk van traditionele hardwareverkoop om klanten te bereiken”, aldus Jamie Bsales, Director of Solutions and Security Analysis bij Keypoint Intelligence. “Xerox volgt deze mantra nu al jaren, en uit onze analyse blijkt dat het bedrijf het beste algehele portfolio van apps, software en services heeft samengesteld om klanten te helpen documentgerichte bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun investeringen in MFP-hardware te benutten.”

Lees het volledige BLI artikel Bekijk het award certificaat

Outstanding MFP App Ecosystem

BLI 2020 Pick - Outstanding MFP App Ecosystem

“De Xerox App Gallery was ongetwijfeld de voorloper van de categorie en wordt alsmaar sterker met steeds meer apps en ondersteuning voor ontwikkelaars”, aldus Bsales.

De Xerox App Gallery kwam als beste uit de bus dankzij een toonaangevende verzameling apps van zowel Xerox als partners, een robuust ontwikkelaar programma voor partners en een App Studio component waarmee partners snel en gemakkelijk aangepaste apps voor klanten kunnen maken.

Lees het volledige BLI artikel Bekijk het award certificaat

Finger touching app icons on an MFP user interface

Xerox® App Gallery

Vereenvoudig uw werk door apps te downloaden naar uw printer of MFP met ConnectKey®.

Icon of a finger and a touchscreen, with the word "intuitive"

ConnectKey®-technologie

Concentreer u op uw werk – niet op technologie – met Xerox® ConnectKey®, die van uw printer een slimme werkplekassistent maakt.

Verwante Artikelen

  • Students working at a table

    Trainingprovider innoveert de leermogelijkheden en maakt inhoud toegankelijker.

    CRC Formation trainingsmedewerkers gebruiken Xerox® Workflow Central om studenten nieuwe leermogelijkheden te bieden.

  • Man sitting at desk on laptop.

    Casestudy Bell Law

    Ontdek hoe een toonaangevend arbeidsrechtkantoor hindernissen op het gebied van documentverwerking en -deling uit de weg heeft geruimd met de innovatieve oplossingen van Xerox® Workflow Central.

  • Photo of city buildings looking upward from street level

    Pennsylvania Department of Human Services case study

    See how the Pennsylvania Department of Human Services overhauled forms and claims processing with greater security using Xerox® DocuShare®, reducing claims processing time by 90%.

  • Hands typing on keyboard with app overlay

    3 Essentials to Cybersecurity - Part 1

    Discover how Xerox technologies can help to secure your printer and data.

  • people working in office

    Create a more sustainable office

    Discover how Xerox enables more eco-friendly printing and sustainable strategies for businesses. Green solutions, recycling, and more.

  • Woman looking at phone, with security overlay

    3 Essentials to Cybersecurity - Part 2

    Discover how Xerox technologies can help to secure your printer and data.

Delen