Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Business partners shaking hands

Word een DocuShare® partner

Xerox® DocuShare® resellers hebben toegang tot de nieuwste tools, incentives, marketingbronnen en ondersteuning. Zo kunt u dus met succes services en oplossingen aan DocuShare klanten leveren, onderscheidende en gespecialiseerde aanbiedingen creëren en meer omzet opbouwen.

VAR programma

Ons VAR programma heeft drie flexibele niveaus met een hoge-margestructuur. En dankzij een gemakkelijk instapmodel kunt u meteen aan de slag. Wilt u geld verdienen door nieuwe business binnen te halen voor Xerox? Of wilt u liever dat wij business uw kant op sturen voor een hoger marge-aandeel? Wat uw voorkeur ook heeft, wij zullen u snel op weg helpen naar succes. En als u al een bestaande Xerox partner bent, hoeft u niet aan het DocuShare VAR programma deel te nemen om DocuShare te kunnen verkopen. U hebt toegang tot alle bronnen van het DocuShare partnerprogramma via uw bestaande Xerox partnership.

Partnergerichte aanbiedingen

Wij maken het gemakkelijk om DocuShare te verkopen door onze aanbiedingen te optimaliseren voor Xerox partners en kanalen.

De DocuShare MKB bundel (een exclusieve bundel voor partners) biedt zowel betaalbaarheid als waarde en is de perfecte aanvulling op andere Xerox channel aanbiedingen. De bundel is ontworpen voor MKB-klanten via ons partnerkanaal en bevat ingebouwde kortingen en één regelitem-SKU voor eenvoudige prijsopgave en bestelling.

Wij bieden kanaalgerichte cloudaanbiedingen tegen concurrerende prijzen, evenals periodieke promoties om uw verkoopmomentum op schema te houden.

Training en onderwijs voor partners

Met gedefinieerde onderwijstrajecten voor het trainen van partners, verkoopmedewerkers, technici en ontwikkelaars zorgen we ervoor dat u over de tools en bronnen beschikt die u nodig hebt om optimaal te presteren. Onze trainingsmaterialen zijn uitgebreid en kunnen in eigen tempo worden gebruikt. En onze instructeurs zijn speciaal getraind om u erop voor te bereiden verantwoordelijkheid voor levering en ondersteuning te nemen en steeds hogere partnerniveaus te bereiken.

Go-to-market ondersteuning

Het Xerox® DocuShare® partnerprogramma biedt ondersteuning gedurende het hele verkoopproces om uw go-to-market inspanningen nog succesvoller te maken. Of u nu partnergerichte marketingmaterialen, ondersteuning voor gezamenlijke evenementen of leadgeneratie nodig hebt, wij leveren de verkoop- en demomaterialen om u te helpen de deal te sluiten. We bieden zelfs pre-sales ondersteuning om te verzekeren dat uw configuraties zijn ingesteld en uw verkoopvoorstellen zonder problemen worden geleverd. DocuShare partners krijgen go-to-market ondersteuning, waaronder:

  • Partnervermelding op de website

  • Technische en engineering-ondersteuning voor partners

  • Product- en ondersteuningskortingen op basis van inkomsten

  • Toegang tot de partnerportal

  • DocuShare demolicentie

  • Vroege toegang tot productreleases en bètaversies

  • Gebruik van de Xerox merknaam en erkenning

  • Training en trainingsmaterialen voor verkoopmedewerkers, demo's, producten, technici en ontwikkelaars

  • Toegang tot het DocuShare ontwikkelaarsnetwerk voor ontwikkelingspartners

Zoek een reseller in uw regio

Neem contact met ons op voor meer informatie over het DocuShare VAR programma

Delen