Xerox® DocuShare® Flex

Uitgebreide CMS cloud voor mkb’s en grote ondernemingen

Xerox® DocuShare® Flex is een cloud-based contentmanagementoplossing waarmee uw organisatie informatie kan vastleggen, extraheren en verwerken, zodat u deze bruikbare intelligentie kunt gebruiken om slimmer, sneller en productiever te werken.

DocuShare® Flex biedt alle basismogelijkheden voor opslag die kleine tot middelgrote bedrijven (mkb’s) nodig kunnen hebben, zoals bestands- en taakbeheer. Flex biedt ook geavanceerde mogelijkheden om afdelingen in de grootste organisaties te ondersteunen, zoals annotatie en bewerking van documenten, automatisering van bedrijfsprocessen en verbinding met line-of-business systemen.
Download brochure


Belangrijkste functies

 • Geleverd op een gloednieuw, uitgebreid en SaaS-gebaseerd DocuShare cloudplatform dat snel kan worden geïmplementeerd, betaalbaar is en weinig beheer vereist
 • Scannen naar de cloud, en slimme online documentweergave, met annotatie, bewerking van gevoelige informatie, en databasedoorzoeking om op intelligente wijze documenten te taggen
 • Intuïtieve tools voor bedrijfsgebruikers om dagelijkse processen te automatiseren, geïntegreerd met line-of-business systemen
 • Opties voor benoemde of gelijktijdige gebruikerslicentie, en codering van content voor extra gegevensbeveiliging
 • Optionele vastleggingsmodule voor geavanceerde, geautomatiseerde vastlegging via Xerox MFP‘s, via mobiele apparaten of via uploaden of slepen en neerzetten op uw pc
De hedendaagse werkplek is in een geheel digitale en mobiele aan het veranderen. Bedrijven van elke omvang vinden het moeilijk elke dag digitale en papieren documenten, content en taken te beheren en staan erg onder druk een ware digitale ervaring te bieden, zowel voor de bedrijfsvereisten van klanten als voor het dagelijkse werk van medewerkers.

Belangrijkste uitdagingen

 • Volgens de Association of Imaging and Information Management (AIIM) hebben bedrijven met steeds meer papieren en digitale documenten te maken.
 • Het is een hele uitdaging deze content vast te leggen en er gegevens uit te extraheren.
 • Mkb’s en ondernemingen moeten hun papierintensieve processen automatiseren, maar beschikken niet over de bronnen om ingewikkelde oplossingen te gebruiken.
 • Volgens een recent onderzoek in opdracht van Xerox verspillen mkb’s tijd aan papieren workflows en willen ze efficiënter zijn.
Xerox® DocuShare® Flex is een cloud-based contentmanagementsysteem dat snel kan worden geïmplementeerd en alle mogelijkheden biedt die een mkb of onderneming nodig heeft om zijn contentuitdagingen te beheren, zonder aanvullende IT-bronnen. Flex is veilig, schaalbaar en gemakkelijk te configureren en kan aan basis- en geavanceerde vereisten voldoen.
 • Snelle implementatie — In plaats van weken of maanden duurt het slechts enkele dagen om DocuShare® Flex te implementeren.
 • Minder afhankelijkheden — Dankzij de veilige en private hosting Microsoft Azure® infrastructuur, in combinatie met DocuShare® Flex's mogelijkheden voor automatisch schalen en geavanceerde controle, kan uw IT-team zich concentreren op bedrijfsinnovatie in plaats van serverbeheer.
 • Gebruiksvriendelijk — Een moderne, intuïtieve interface betekent snelle ingebruikname waarvoor minder training nodig is.

Waarom kiezen voor Xerox?

 • Een volledige digitale Xerox oplossing — DocuShare® Flex integreert met Xerox multifunctionele printers (MFP’s) om end-to-end digitale oplossingen te leveren die content vastleggen, beheren en verwerken in een efficiënte digitale workflow.
 • In één stap scannen naar de cloud — DocuShare® Flex scanservices gebruiken Xerox® ConnectKey® technologie voor eenvoudige vastlegging vanaf Xerox MFP’s.
 • Geïntegreerde vastlegging uit vele bronnen — De add-on Capture for Xerox® DocuShare® Flex maakt ook vastlegging naar de cloud mogelijk via Xerox MFP‘s, via mobiele apparaten en via slepen en neerzetten op uw pc.
 • Optionele gelijktijdige gebruikerslicentie, en codering voor extra beveiliging
Xerox bekroonde copiers, printers en multifunctionele printers zijn voorzien van open platforms die een breed assortiment aan software-oplossingen ondersteunen. Softwarefunctionaliteit kan variëren per model. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor gedetailleerde informatie over compatibiliteit.

Multifunctionele / alles-in-één printers