Xerox® Connect for RMail®

E-mailbeveiliging is essentieel. Dat is nu eenvoudig.

Nu zo veel werknemers vanuit huis en onderweg werken, is e-mailbeveiliging nog nooit zo noodzakelijk geweest. U zou echter niet tussen beveiliging en eenvoud moeten hoeven kiezen. De Xerox® Connect for RMail® biedt het beste van beide werelden: uitgebreide HIPAA- en AVG-volgzame beveiliging en een naadloze, tijdsbesparende workflow om documenten vast te leggen en veilig te verzenden.

 

E-mailversleuteling is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Altalink printer icon in black.

Meld u aan bij uw RMail-serviceaccount met éénmalige aanmelding.

People hierarchy icon in black.

Voeg ontvangers, e-mailonderwerp en hoofdtekst toe.

Scan document icon in black.

Scannen

Upload icon in black.

Verzenden

Zijn e-mails de zwakste schakel in uw beveiliging?

Volgens Smallbiz Trends zijn er sinds 2013 drie miljoen records verloren gegaan of gelekt in gepubliceerde gegevensinbreuken, waarbij e-mail de meest gebruikte aanvalsmethode van hackers was. Van die records was 96% niet versleuteld. U weet al dat beveiliging belangrijk is, en u hebt waarschijnlijk een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Maar hoe zit het met uw e-mails? E-mails worden vaak over het hoofd gezien als kwetsbaarheid, vooral in thuiskantoren. Uw e-mails beschermen hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Dankzij de app Xerox® Connect for RMail® kunt u met slechts één tik op een knop, rechtstreeks op uw MFP, e-mails en bijlagen versleutelen.

Beveiliging die gemoedsrust biedt.

Waar is e-mailversleuteling goed voor als het te ingewikkeld is om onder de knie te krijgen? De app Xerox® Connect for RMail® haalt het giswerk uit versleuteling, zodat u rechtstreeks vanaf uw MFP veilige e-mails en bijlagen kunt verzenden. En u hebt geen IT-resources nodig om aan de slag te gaan. Het is gemakkelijk te downloaden, te beginnen en uw e-mails onmiddellijk te beschermen. Zo hebt u één ding minder waarover u zich druk hoeft te maken, en meer tijd om zich te concentreren op andere belangrijke taken.

Person scanning work badge at printer.

Meld u aan.

RMail app display screenshot.

Voeg ontvangers toe of wijzig indien nodig de instellingen voor versleuteling en het geregistreerde e-mailadres.

RMail app display screenshot.

Scan en verzend.

network icon purple

Eénmalige aanmelding

Voor extra gemak biedt de MFP-app éénmalige aanmelding wanneer een ondersteunde verificatieoplossing wordt gebruikt, voor nóg meer tijdbesparing en minder frustratie.

Uw werkplekassistent staat altijd voor u klaar.

Stroomlijn workflows en vereenvoudig ingewikkelde processen in elke kantooromgeving dankzij machines met Xerox® ConnectKey® technologie en apps voor uw werkplekassistent. Ideaal voor de meeste sectoren, waaronder gezondheidszorg, verzekeringswezen, overheid, onderwijs, horeca, personeelszaken, wetshandhaving, productie en detailhandel.

Bekijk in de App Gallery

Delen: