Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

xerox confident color

Xerox® Confident Colour

Kleur waarop u kunt vertrouwen.

Xerox® Confident Colour

Elimineer de onzekerheid uit kleurbeheer en lever elke opdracht vol vertrouwen.

Xerox® Confident Colour is een verzameling technologie, consultancy-expertise, bedrijfsontwikkelingstools, klantspecifieke oplossingen, en partners om u te helpen de best mogelijke kleur te beheren en produceren. Van één digitale pers met ingebouwde basistools tot wereldwijd kleurbeheerde printers met geautomatiseerde Software as a Service-tools, dankzij Xerox kunt u vol vertrouwen digitaal geproduceerd kleurendrukwerk leveren.

Kleurcertificeringen

Fogra

Fogra logo

IDEAlliance Digital

Badge displaying the text "Certified by IDEAlliance. Digital Press System"

Press Certification

G7 Master

Badge displaying the text "Qualified by IDEAlliance. G7 Master"

Pantone

Pantone Digital Color logo

Technologie: Innovatieve en betrouwbare digitale persen en front-end oplossingen (RIP's).

Technology

Elke productiepers in ons portfolio is ontworpen om uitzonderlijke, kant-en-klaar kleurendrukwerk te leveren – vanaf de eerste tot aan de laatste afdruk, bij elke opdracht, elke dag.

  • Kleurenproductieprinters en digitale persen, van de Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 tot de Xerox® iGen® 5 pers, bieden krachtige en unieke ingebouwde tools voor geavanceerde kleurverwerking.

  • Al onze printerservers – waaronder de FreeFlow® Print Server en de Fiery® printerserver van EFI® – bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en state-of-the-art kleurbeheer die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw workflow.

  • Met ondersteunende softwareoplossingen van Xerox en onze partners, kunt u er zeker van zijn dat uw technologie zijn steentje zal bijdragen aan de creatie van hoogwaardige, verkoopbare kleurenafdrukken.

Advisering: Onze ervaring, uw voordeel.

Consulting

Benut een rijkdom aan afdrukexpertise en omarm digitale kleur vol vertrouwen. 

  • Onze technici in digitale beeldvorming hebben jarenlange ervaring in de offsetwereld, waardoor ze Confident Colour-oplossingen kunnen leveren om niet alleen uw digitale-kleurmogelijkheden te vergroten, maar ook uw offsetbedrijf te versterken.

  • Kleuradviseurs helpen met het optimaal instellen van de digitale pers zodat u sneller up-and-running bent.

Business Innovation Partners: U staat er nooit alleen voor. Er is altijd hulp beschikbaar.

Business Innovation Partners

We werken nauw samen met partners die leidend zijn in hun branche om extra waarde toe te voegen aan onze oplossingen, zodat u in staat wordt gesteld om altijd kleurendrukwerk van consistente kwaliteit te leveren. 

  • De beste manier om iets gedaan te krijgen, is het soms door iemand anders te laten doen. Daarom werken we samen met innovatieve bedrijven die kleurenproducten, diensten en oplossingen voor elke behoefte bieden. En omdat we formele procedures volgen om kwaliteit te garanderen, kunt u er zeker van zijn dat ze tot de beste in de industrie behoren.

Klantspecifieke oplossingen: Een unieke oplossing voor elk klantenverzoek.

Custom Solutions

Wij kunnen de juiste oplossing ontwikkelen die aan uw unieke kleurvereisten voldoet. 

  • Als u een speciale toepassings- of bedrijfsvereiste hebt waaraan ons standaardaanbod niet kan voldoen, kunnen we een standaard Xerox productieprinter wijzigen en uitbreiden en workflowoplossingen integreren om een aangepaste oplossing te maken die exact op uw behoeften is afgestemd.

  • Of u nu een grafimediabedrijf bent die via automatisering de productiviteit wil verhogen, een drukkerij die aan uiteenlopende kleurspecificaties probeert te voldoen, of een convertor van verpakkingsmateriaal die verschillende productieopties probeert te integreren, wij kunnen uw kleurbeheer aanpassen zodat u werk kunt doen dat u voorheen niet kon doen – en dat op een winstgevende manier.

Bedrijfsimplementatie: Ontdek en profiteer van nieuwe mogelijkheden en groeikansen.

Business Development

Kleuropdrachten productief uitvoeren is de helft van de strijd. De andere helft is ervoor te zorgen dat u die opdrachten binnen krijgt. Wij kunnen u helpen nieuwe klanten aan te trekken en te behouden die kritische eisen stellen aan uw kleurendrukwerk, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien met meer hoogwaardige opdrachten

Delen