Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Print samples with metallic ink from the Xerox Iridesse Production Press

Maak kennis met de kleurrijke voorlopers van de Xerox® Iridesse®

Feedback van klanten over de Xerox® Iridesse® productiepers

Zes kleuren in één drukgang. Verbeteringen voor speciale toepassingen. Nauwkeurige registratie.

De Xerox® Iridesse® productiepers biedt alle kenmerken van een digitale pers – personalisatie, voordelige kleine oplagen, nauwkeurige registratie en flexibele productie – verrijkt met nieuwe, hoogwaardige inline-mogelijkheden. Dankzij deze mogelijkheden kunt u verbluffende afbeeldingen in vier kleuren combineren met wel twee speciale toners in één drukgang. Wanneer onze klanten het over hun voorliefde voor hun Iridesse hebben, worden deze geavanceerde mogelijkheden keer op keer genoemd. Klanten hebben er het volgende over te zeggen:

Mogelijkheden zoals geen enkele andere pers

“We waren al een hele tijd op zoek naar een manier om onszelf te onderscheiden in de markt en de Iridesse was onze oplossing. Vanwege de verbluffende printkwaliteit en registratie, hogere beschikbaarheid en nauwkeurige kleuren bij elke opdracht wisten we dat dit de perfecte keuze zou zijn.”

Wojciech Pawlowski, eigenaar Badge4u (Jaworzno, Polen)

Wojciech Pawlowski & Marcin Pawlowski of Badge4U with their Xerox Iridesse Press

Helping Our Customers Stand Out

"Besides the gamut extension colours on iGen 5, we now offer Xerox Iridesse with Gold, Silver, White and Clear ink. The colour gamut, longer sheet sizes and extra colours help our customers to stand out from the competition with top quality short run or personalised brochures, leaflets and high quality photobooks."

Jeroen van Druenen, CEO Jubels BV (Amsterdam, The Netherlands)

Jubels Iridesse Press

Nauwkeurige registratie

“Ik moet je vertellen dat de registratie van deze machine ongelofelijk is. ‘Verbluffend‘ is het enige woord waarmee ik de prestaties kan beschrijven. Het verwerkt onze opdrachten zó snel dat we het haast niet kunnen bijhouden.”

Dennis Beck, algemeen manager Minuteman Press (North Palm Beach, Florida, Verenigde Staten)

Dennis Beck with Xerox Iridesse Production Press

Toonaangevend technologisch bedrijf

“We waren in Canada de eersten die de Xerox® Iridesse productiepers installeerden en zijn nu een toonaangevend technologisch bedrijf. Deze nieuwe pers zal mogelijkheden bieden die we voorheen nooit voor mogelijk hielden, waaronder verpakkingen, metallic en transparante toners, en zal ons bedrijf positioneren als de vooraanstaande digitale handelsdrukkerij in de omgeving van Winnipeg.”

Bhadresh Bhatt, oprichter en directeur PrintPro (Winnipeg, MB, Canada) Meer informatie

PrintPro Canada team with Xerox Iridesse digital press

We hebben fantastische resultaten geboekt

“De Iridesse is koploper in de markt voor digitale persen en we hebben fantastische resultaten geboekt door de unieke eigenschappen te benutten. Daarnaast zijn de geweldige basistoners, de nauwkeurige registratie en het maken van inline katernen met plooimodule en snijvoorziening met drie messen – en het feit dat we een ongecoat vel van 400 g/m² tweezijdig kunnen bedrukken – enkele van de vele voordelen die ons bedrijf hebben geholpen te groeien en nieuwe verkoop te genereren.”

Glen Robins, algemeen directeur Instant Print West One (Londen, Verenigd Koninkrijk)

Instant Print West One

Verbluffende printkwaliteit

“We hebben al lange tijd een relatie met Xerox en ze zijn onze vertrouwde partner geworden door het leveren van technologische vernieuwingen aan ons bedrijf. We zijn bijzonder verheugd over de verbluffende printkwaliteit en verbeteringen met zilveren, gouden en transparante toners, die ons een concurrentievoordeel geven.”

Lee Jordan, verkoopdirecteur Hickling & Squires (Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk)

Hickling & Squires

Hoger rendement op de investering

“De Iridesse werd aanbevolen door onze vertrouwde Xerox leverancier First Copy en is grensverleggend omdat het wel zes kleuren in één drukgang kan printen. We kunnen nu als standaard complexere printopdrachten leveren – met betere productiviteit en printkwaliteit. Het is een geweldige aanvulling op productie met een hoger rendement op de investering. Zilver, goud en transparant zijn perfect om elke order te upsellen."

Steve Shedden, eigenaar Ivory Graphics (Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk)

Ivory Graphics

De perfecte keuze

“We waren al een hele tijd op zoek naar een manier om onszelf te onderscheiden in de markt en de Iridesse was onze oplossing. Vanwege de verbluffende printkwaliteit en registratie, hogere beschikbaarheid en nauwkeurige kleuren bij elke opdracht wisten we dat dit de perfecte keuze zou zijn.”

Carlos Cunha, partner Simões & Gaspar (Carregado, Portugal)

Simões & Gaspar

Het was een no-brainer

“De beslissing om op de Iridesse over te stappen, was een no-brainer — we konden het potentieel zien en de echte voordelen die we onze klanten nu kunnen bieden met de vijfde en zesde kleur goud en zilver. In combinatie met verbeterde snelheid en kwaliteit en met de extra afwerkingen die nu mogelijk zijn, zien we over het algemeen een hogere doorvoer in de hele digitale afdeling.”

Margo Quinn, manager Standard Printers (Galway, Ierland)

Standard Printers Xerox iridesse Reviews 4

Meer informatie over de Xerox® Iridesse® productiepers

Woman blowing gold glitter

Ervaar het wauw-effect

Maak kennis met 's werelds eerste inline, single-pass, digitale zeskleurenplatform dat adembenemende printkwaliteit, verbazingwekkende spotkleuren en prachtige metallic tinten levert.

Verwante Artikelen

 • workflow automation new business processing

  Automatische processen: dit moet je weten als printleverancier

  Bekijk hier de video van experts hoe je gebruik kunt maken van de nieuwste technologie.

 • Printer holding an extra long sheet banner, printed with the Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder

  Vacuum Feeder voor Versant en Iridesse drukpersen

  Houd oversized printopdrachten met extra lange vellen intern met de Xerox® XLS vacuüm hoge-capaciteitsinvoer.

 • 4 signs need upgrade print technology

  4 signalen dat je printtechnologie aan een opfrisbeurt toe is

  Als je hard aan je drukkerij werkt, verlies je maar al te snel de markt uit het oog.

 • Fluorescent print samples by Xerox

  Adaptive CMYK+ Virtual Event

  Turn potential into profit. Meet the demand for print that “pops” with revenue-driving digital embellishments.

 • Print samples showing cosmetics boxes

  Keeping embellishment work in-house with Xerox® Iridesse®

  Beyond CMYK technology allowed Zuzu Print to keep 100% of their embellishment work in house—resulting in an astonishing 40% gain in profit.

 • People sitting around a computer

  Five Key Challenges for Powering Print Profitability

  Learn how the business model for print providers needs to include value, innovation, security and sustainability, not just quality, delivery and price.

Delen