Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Print samples with silver and gold metallic ink from Jubels

Amsterdamse communicatiemaker Jubels loopt al meer dan 40 jaar voorop met Xerox

De allround communicatiemaker Jubels in Amsterdam loopt graag voorop als het om de nieuwste technische ontwikkelingen gaat op het gebied van drukwerk. Het bedrijf is niet voor niets Xerox Premium Partner. “Wij werken al sinds 1977 samen met Xerox en waren de eerste in Nederland met een iGen® Press”, zegt Jeroen van Druenen, CEO van Jubels en ook president van de XMPie Users Group dat de belangen van gebruikers van de XMPie®-software behartigt.

“Uiteraard kunnen klanten bij ons terecht voor allerlei regulier drukwerk, dat we met veel plezier verzorgen. Maar we zijn extra blij met speciale opdrachten, waarin we onze meerwaarde kunnen tonen. Denk aan fotoboeken of speciaal drukwerk voor de modebranche of cosmeticamerken. Daarbij wil een klant meer dan kleur en dat leveren we dan ook met behulp van onze iGen® 5 en Iridesse® systemen. Daarmee bieden we onder meer goud, zilver, wit, clear en sinds april als eerste in Nederland pink. Deze ‘Beyond CMYK’-mogelijkheden bieden net datgene meer, dat bepaalde klanten nodig hebben om hun verhaal te vertellen.”

Kleurkracht

“Dankzij de moderne digitale technologie kun je dit soort drukwerk nu ook in kleine oplages realiseren in plaats van via offset. Die extra kleurkracht springt er echt uit voor klanten. Dat betekent ook dat we meer klanten kunnen bedienen en ons op dit punt dus echt kunnen onderscheiden. Daarbij hebben we operators in huis voor de iGen5 & Iridesse press die super scherp zijn op kwaliteit. Verstand van zaken en ervaring tellen ook sterk mee.”

Bloeien door aandacht

Jubels is meer dan een drukkerij. Van Druenen: “Ik nodig bijvoorbeeld regelmatig studenten van de kunstacademie of hogeschool voor de kunsten uit om hen te demonstreren wat er vandaag zo al mogelijk is op printgebied. Ik wil ze daar enthousiast voor maken, want alles dat je aandacht geeft gaat bloeien. Ik vind het belangrijk dat ze goed op de hoogte van alle laatste technieken zijn en wellicht ook bij ons terugkomen als ze speciale opdrachten hebben.”

Huwelijk

Jubels heeft al meer dan 40 jaar een nauwe band met Xerox. “Dat lijkt een beetje op een huwelijk”, zegt Van Druenen, “waar het ook wel eens knettert, maar waar je elkaar ook weer vindt. Als lid van de wereldwijde adviesraad van Xerox geef ik graag mijn mening en zie ik dat daar ook iets mee gebeurt. En door onze jarenlange ervaring met iGen, Nuvera en Iridesse zijn we ook een soort van ambassadeur geworden. Ik geef regelmatig demo’s aan geïnteresseerden en vaak ontstaan op die manier interessante samenwerkingen met andere bedrijven.”

Leer meer over

Xerox® iGen® 5 pers Geavanceerde automatisering, een optioneel vijfde printstation en capaciteit voor extra lange vellen tot 88,9 cm helpen creatiever drukwerk te maken.

Xerox® Iridesse® productiepers Zorgt voor een groter wauw-effect op elke geprinte pagina in CMYK en CMYK Plus dankzij digitale specialistische verbeteringen en Colour FLX Technology. XMPie® gepersonaliseerde communicatiesoftware XMPie technologie laat u naadloos, efficiënt en op grote schaal contact leggen met uw klanten.

jubels logo 600x300

Lees meer over Jubels

Verwante Artikelen

 • Printer holding an extra long sheet banner, printed with the Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder

  Vacuum Feeder voor Versant en Iridesse drukpersen

  Houd oversized printopdrachten met extra lange vellen intern met de Xerox® XLS vacuüm hoge-capaciteitsinvoer.

 • 4 signs need upgrade print technology

  4 signalen dat je printtechnologie aan een opfrisbeurt toe is

  Als je hard aan je drukkerij werkt, verlies je maar al te snel de markt uit het oog.

 • workflow automation new business processing

  Automatische processen: dit moet je weten als printleverancier

  Bekijk hier de video van experts hoe je gebruik kunt maken van de nieuwste technologie.

 • Woman in a print shop standing and working on a computer

  How to Say ‘Yes’ to Anything: M&T Printing Group Thrives with Inkjet

  Ontario-based print shop can take on any print job now they have added an inkjet digital press to their fleet.

 • Monitor showing color editing software

  Design for success webinar.

  Got CMYK+ capabilities? Great. Find out how to get even more out of them with time- and money-saving file setup.

 • People sitting around a computer

  Five Key Challenges for Powering Print Profitability

  Learn how the business model for print providers needs to include value, innovation, security and sustainability, not just quality, delivery and price.

Delen