Xerox® Connect app voor NetSuite

Laat uw mogelijkheden en uw bedrijf groeien.

Beheer uw bedrijfsprocessen met NetSuite. Volgens Mint Jutras kan 23% van alle bedrijven niet zo snel groeien als ze zouden willen, vanwege ontbrekende tools in hun ERP-systeem. Deze app maakt het nog gemakkelijker door de formulieren en documenten te integreren waar die bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn. Het is een essentiële ERP-systeem tool waarmee u rechtstreeks van en naar uw NetSuite-account kunt scannen en printen.

Beheer uw bedrijf nóg beter.

Violet icon of printer with arrow

Aanmelden

Meld u aan bij uw NetSuite-account op de Xerox® MFP.

Violet document scan icon

Printen of scannen

Print vanuit uw NetSuite-account. U kunt ook een bestand scannen, er metagegevens aan toevoegen en het in uw account opslaan.

Versnel uw werkzaamheden met Xerox® Connect voor NetSuite.

Geen enkel bedrijf werkt volledig digitaal. Maar met deze essentiële app voor NetSuite kunt u papieren documenten net zo snel verwerken als digitale. Maak doorzoekbare digitale bestanden in uw NetSuite-account door rechtstreeks op de MFP metagegevens toe te voegen wanneer u scant. En vind de benodigde documenten in een oogwenk terug dankzij intuïtieve zoekmogelijkheden. Het is een snelle, eenvoudige manier om uw bedrijf draaiende te houden.

Run uw bedrijf op úw manier.

Papierwerk kan beter werken. Met Connect voor NetSuite op uw machine met ConnectKey® technologie besteedt u minder tijd aan het beheren van uw bestanden en meer tijd aan het laten groeien van uw bedrijf.

MFP Screen displaying NetSuite Login

Aanmelden

Open de app op uw multifunctionele printer.

MFP Screen displaying NetSuite Scan

Scannen

Digitaliseer papieren documenten gemakkelijk en voeg er metagegevens aan toe om ze eenvoudig te kunnen doorzoeken.

MFP Screen displaying NetSuite Print

Printen

Zoek en navigeer in een oogwenk naar de bestanden die u nodig hebt.

Icon of a secure network in violet.

Eénmalige aanmelding

Sla de stap om aan te melden over. Dankzij éénmalige aanmelding kunnen geautoriseerde gebruikers een printer of app gemakkelijk en veilig ontgrendelen via hun ID-kaart of smartphone. Deze functionaliteit is altijd beschikbaar wanneer u een ondersteunde verificatieoplossing gebruikt.

Uw werkplekassistent staat altijd voor u klaar.

Stroomlijn workflows en vereenvoudig ingewikkelde processen in elke kantooromgeving dankzij machines met Xerox ConnectKey technologie en apps voor uw werkplekassistent. De Xerox Connect app voor NetSuite is ideaal voor elke sector, waaronder onderwijs, overheid, gezondheidszorg, horeca, personeelszaken, wetshandhaving, productie en detailhandel.

Bekijk in de App Gallery

Delen: