Phaser 7800 Kleuren LED-printer A3

  • De gouden standaard van de grafische sector
  • Print tot 45 kleurenpagina's/minuut

Plus “Lifetime Warranty”

Voor blijvende gemoedsrust bieden wij garantie voor de levensduur van uw printer. Koop gewoon een volledige set toner in de laatste 60 dagen van ieder jaar dat uw garantie geldig is en verleng daarmee gratis de garantie met nog een jaar. Meer informatie.

In vogelvlucht

  • Snel printen. De Phaser 7800 helpt u om deadlines te halen, met de 45 ppm printsnelhied voor zowel zwart-wit als kleur.
  • Ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid met het 109 mm grote kleuren aanraak scherm met geïntegreerde hulp video’s!
  • Automatisch dubbelzijdig printen is standaard en zorgt voor meer flexibiliteit en helpt met het reduceren van papier verbruik. Daarbij is dubbelzijdig net zo snel als enkelzijdig printen en zorgt dus ervoor dat er geen vermindering is van de productiviteit.
  • Ongelofelijke mogelijkheden voor gebruik van papier soorten op een brede range van papier gewichten, van 75 tot 350 g/m², en formaten van 88 x 99 mm tot 320 x 1219 mm.
  • Finishing opties o.a. nietjes, Gestaffeld afleggen, de mogelijkheid voor perforatie, Oversized output, v-vouwen en bookjes maken.
  • Lange termijn betrouwbaarheid. Met een Duty Cycle tot 225.000 pagina’s per maand, advies volume tot 20.000 per maand, hebben we de Phaser 7800 kleuren printer gemaakt om een constante kwaliteit te bieden en optimaal te printen voor de komende jaren.
Overzicht | Specificaties | Brochure

Zoek de reseller die het beste aansluit bij uw wensen

Vind een lokale reseller

Wilt u meer dan alleen printen?

VersaLink® C405: Zeer speciale prijzen en "Lifetime Warranty"

Lees meer

Overige opties

Zie alle aanbiedingen

Alle producten bekijken
Multifunctionals
Printers
Software en oplossingen

Lifetime Warranty Offer

“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox-garantie voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke verbruiksartikelen van Xerox), het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd).

Opmerkingen

  • De volgende modellen maken deel uit van deze aanbieding: 7800V_DN 7800V_DX 7800V_GX 7800V_DNY
  • Garantieverlengingen kunnen geclaimd worden via http://www.xerox.nl/claimhier