Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Lightboard showing a row of padlocks. The middle lock is closed, the rest are open.

Xerox slaat de handen ineen met McAfee en Cisco® voor snellere detectie van en reactie op bedreigingen

Hackers zijn steeds geraffineerder. De beveiliging van uw printer moet dat ook zijn.

Het thema printerbeveiliging is actueler dan ooit. Tegenwoordig zijn onze printers en multifunctionele printers veel geraffineerder – net zoals de cyberbedreigingen waarmee ze te maken hebben.

Daarom heeft Xerox al jarenlang een partnerschap met wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf McAfee, en netwerk- en beveiligingsgigant Cisco, om onze printers veilig te houden. Deze samenwerking maakt centraal beheer van printerbeveiligingsbeleid mogelijk via ePolicy Orchestrator (ePO) van McAfee en Identity Services Engine (ISE) van Cisco.

De beveiliging vergroten

Cyberbedreigingen ontwikkelen zich elke dag, net zoals de reactie van de industrie daarop. In oktober 2017 kondigden McAfee en Cisco de integratie van McAfee Data Exchange Layer (DXL) en Cisco Platform Exchange Grid (pxGrid) aan. Deze samenwerking markeerde de interoperabiliteit van twee open frameworks, die nu de grootste infrastructuur voor realtime deling van en reactie op bedreigingsincidenten in de industrie is.

Xerox heeft zijn printers nu gekoppeld aan Cisco’s pxGrid-platform en McAfee’s DXL-platform. Voor het eerst zullen ePO en ISE elkaar informeren over een gedetecteerde bedreiging op een Xerox printer. Het resultaat is uitgebreid inzicht in beveiligingsbedreigingen en realtime beheer dat uw beveiligingsbeleid ondersteunt. Dit is groot nieuws voor klanten, want geen enkele andere printerfabrikant profiteert van deze intensieve samenwerking tussen deze leiders in hun industrie. Uw beveiligingsorganisatie heeft nu minder hiaten, vertragingen en frictie die een effectieve bedrijfsvoering hinderen.

Hoe Xerox, McAfee en Cisco samenwerken

Xerox multifunctionele printers1 maken gebruik van ingebouwde Embedded Control whitelisting technologie en communiceren met ePolicy Orchestrator (ePO) van McAfee. Onze printers delen bedreigingsincidenten met ePO, die de Data Exchange Layer (DXL) gebruikt om de informatie door te geven aan de Platform Exchange Grid (pxGrid) van Cisco.  In reactie op potentieel misbruik of een aanval passen ePO en ISE het toepasselijke beveiligingsbeleid toe om de bedreiging te neutraliseren. Met ePO en ISE worden niet alleen uw printers beschermd, maar ook andere machines op uw netwerk.

Onze printers zijn al geprofileerd in Cisco ISE, en vele ervan hebben een extra beveiligingslaag dankzij McAfee Embedded Control. Hierdoor kunnen beveiligingsprofessionals onze printers aanduiden als vertrouwde machines, wat betekent dat uw medewerkers hun beperkte resources kunnen richten op andere netwerkcomponenten.

Uitgebreide zichtbaarheid van netwerkcomponenten en reactie op bedreigingen

Printer Icon Blue

Multifunctionele printer1 met McAfee® Embedded Control

 
McAfee ePO - DXL
Cisco pxGrid ISE

Voordelen:

  • Uitgebreid inzicht in alle multifunctionele printers in uw netwerk.

  • Centraal beheer en afdwinging van beveiligingsbeleid.

  • Vereenvoudiging, coördinatie en automatisering van bedreigingsdetectie en -reactie.

  • Elimineer blinde vlekken, silo's en gelaagde technologieën die niet met elkaar communiceren.

  • Stroomlijn resources voor effectief bedreigingsbeheer en beveiliging.

Printerbeveiliging is vele malen actueler dan jaren geleden. Xerox, McAfee en Cisco werken permanent aan optimalisatie.

Zie het Technisch overzicht voor volledige informatie.

1. Xerox AltaLink MFP's, i-Series MFP's en EC7836/7856 MFP's

Contact opnemen

 The word "security" with a padlock icon

State-of-the-art printer- en databeveiliging

Vertrouw op uitgebreide ConnectKey beveiliging om uw vertrouwelijke data en documenten te beschermen.

OEM Innovator of the Year 2018

Bij de McAfee Americas Partner Summit werd Xerox uitgeroepen tot 'OEM Innovator of the Year'.

Verwante Artikelen

Delen