Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Co-workers looking at a laptop with a Xerox VersaLink C8000 in the background

Xerox® kleurenprinters blijven onderscheidingen van de industrie krijgen

De Xerox VersaLink® C8000 en C9000 kleurenprinters hebben dit awardseizoen belangrijke awards gewonnen. Onze nieuwste werkplekassistenten werden erkend voor hun uitstekende kleurenafdrukken, vlekkeloze betrouwbaarheid, uitmuntende kleurmanagement, indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mobiele ondersteuning voor grote werkgroepen en enterprise-omgevingen.

VersaLink C8000DT BLI 2019 Pick Seal

VersaLink® C8000

De VersaLink® C8000 won de award “Outstanding Tabloid Color Printer for Large Workgroups” aangezien het een geweldige keuze is voor werkgroepen die op zoek zijn naar een kleurenprinter die hen productief houdt en tegelijkertijd afdrukken van hoge kwaliteit biedt. Dankzij optionele afwerking met uitmuntende ondersteuning van verschillende afdrukmaterialen beschikken gebruikers over alles wat ze nodig hebben om professionele afdrukken te produceren.

Bekijk het artikel

Bekijk het certificaat

VersaLink C9000DT BLI 2019 Pick Seal

VersaLink® C9000

De VersaLink® C9000 won de award “Outstanding Tabloid Color Printer for Enterprise Environments”. Deze printer is perfect voor grafisch intensieve gebruikers die marketingmaterialen en dergelijke binnenshuis willen houden voor hun ontwerpteams. Professioneel kleurmanagement en ondersteuning van ongelofelijk veel verschillende afdrukmaterialen geven veeleisende klanten precies wat ze nodig hebben om indrukwekkende afdrukken te produceren. Professionele afwerkingsopties maken talloze eindresultaten mogelijk en geven ontwerpbureaus, marketingbedrijven, architecten en anderen het perfecte middel om hun doelen te bereiken.

Bekijk het artikel

Bekijk het certificaat

Kijk om meer te weten te komen over VersaLink C8000/C9000

Xerox VersaLink C8000/C9000: Unrivaled Color YouTube Video

Verken de Xerox® VersaLink® C8000 en C9000 in uw eigen tempo.

Xerox® VersaLink® C8000

Co-workers looking at a laptop with a Xerox VersaLink C8000 in the background

Soepel verlopende opdrachten dankzij uitgebreide functies, apps en volledige ondersteuning voor mobiel printen.

Koop on line

Xerox® VersaLink® C9000

Two men looking at print samples on the floor next to a Xerox VersaLink C9000 Printer

Uitstekende flexibiliteit in media en uitzonderlijke prestaties voor kleurprofessionals.

Koop on line

Delen