Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® AltaLink® C8170 user interface

MFP Workflow App Customisation Service

Krachtig en verbonden.

Xerox® ConnectKey® technologie biedt uitzonderlijk gemak, productiviteit, beveiliging en kostenbeheersing. U kunt die kracht nu benutten om aangepaste printerapplicaties te creëren die aan de behoeften van uw organisatie voldoen.

Creativiteit ontmoet productiviteit.

Onze MFP Workflow App Customisation Service breidt de mogelijkheden van ConnectKey uit door zeer doelgerichte workflows te creëren die niet beschikbaar zijn via algemeen verkrijgbare software.

Wij kunnen met u samenwerken om exact de workflows te ontwerpen die u nodig hebt op uw ConnectKey machines. Hier zijn enkele voorbeelden van printerapplicaties:

  • Reisbranche: Stel hotelgasten in staat om hotelrekeningen en instapkaarten voor hun vluchten te printen.

  • Financiële diensten: Stuur in één scan afbeeldingen van formulieren en bijbehorende metadata naar line-of-business systemen.

  • Human Resources: Beveiligd printen vanaf netwerk gedeelde opslagplaatsen.

  • Onkostenrapporten: Ondersteun de indiening van ingevulde onkostenrapporten met vereiste formulieren en bijbehorende kwitanties.

  • Formulierbeheer: Bekijk, onderhoud en update opslagplaatsen voor formuliersjablonen.

  • Gezondheidszorg: Formulieren voor nieuwe patiënten, instructies, gidsen over post-acute zorg en enquêtes over ziekenhuiszorg kunnen onmiddellijk worden bekeken en geprint.

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen