Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Hands on keyboard with apps overlay.

Xerox uitgeroepen tot leider in Quocirca's Cloud Print Services 2024 Landscape rapport

Volgens Quocirca, de in de printsector toonaangevende bron van onafhankelijke marktinzichten en adviesdiensten, heeft Xerox zijn leiderschapspositie behouden onder de bekendste Managed Print Services leveranciers die cloud-based services bieden. In Quocirca's rapport 'Cloud Print Services Landscape, 2024 - How cloud adoption is driving print infrastructure modernization' werd Xerox erkend voor zijn uitgebreide cloudstrategie en visie, de omvang van zijn serviceaanbod, zijn benadering van Zero Trust en cloudbeveiliging, en zijn flexibele cloudplatforms om Channel Partners te ondersteunen.

[in het Engels]

Volgens het rapport heeft 69% van alle organisaties services voor cloudprintbeheer in gebruik genomen, wat de toenemende verschuiving naar cloud-based oplossingen in de printsector weerspiegelt. Xerox onderscheidt zijn aanbod met één cloudplatform voor verificatie, fleetbeheer, fleetbeveiliging, printbeheer, kostenbeheersing en veilige mobiliteitsworkflows, ondersteund door investering in verbeteringen die zowel onze directe klanten als Channel Partner-strategie ondersteunen.

"Xerox Workplace Cloud is een van de meest volgroeide, functierijke cloudplatforms op de markt. Dit uitgebreide platform vormt de basis voor het Cloud MPS aanbod van Xerox en omvat printbeheer, veilig fleetbeheer, mobiel printen, analyse, en ondersteuning voor een breed portfolio van Xerox workflow-oplossingen, gebaseerd op de gevestigde ConnectKey technologie."

Diagram met assen voor Strategie en Compleetheid van aanbod, waar Xerox rechts bovenaan staat met de hoogste waarden voor beide

In deze afbeelding is te zien hoe Quocirca het concurrerende landschap ziet van printer- en copierleveranciers die MPS-oplossingen leveren aan ondernemingen.

Marktleiders: Leveranciers die toonaangevend zijn binnen de markt, zowel qua strategische visie als vanwege de omvang van hun serviceaanbod. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun serviceportfolio en -infrastructuur en beschikken over sterke afzetkanalen.

Belangrijke spelers: Leveranciers die een gevestigd en bewezen aanbod op regionale basis hebben, en misschien meer gefocust zijn op één merkomgeving.

Vul het onderstaande formulier in om het Cloud Print Services 2024 Landscape Report van Quocirca te ontvangen.

Hartelijk dank voor uw interesse.

[in het Engels]

Women walking down an office corridor, talking and looking at printed documents.

Managed Print Services

Wij bieden een aantal belangrijke Managed Print Services (MPS), waaronder werkplekbeoordelingen en printbeheer, evenals mogelijkheden voor digitale transformatie.

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Verwante Artikelen

 • Aerial view of Bahrain

  Casestudy over de National Bank of Bahrain

  De National Bank of Bahrain is een partnerschap met Xerox aangegaan om hun activiteiten te stroomlijnen en hun printkosten met 30% te verlagen met Xerox® Managed Print Services.

 • A group of people meeting in a brightly lit conference room

  IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment

  Xerox bestempeld als toonaangevend voor zijn Managed Print Services (MPS) innovaties in printservices en printgerelateerde services, waaronder remote monitoring, content capture en databescherming.

 • City street at night with blurred rays of light

  Xerox wint Keypoint Intelligence – Buyers Lab, Inc. (BLI) PaceSetter Award 2022-2023 voor uitgebreide Managed Print Services programma's

  Keypoint Intelligence – BLI erkent Xerox Managed Print Services (MPS) als toonaangevend in cloudprintbeheer, geavanceerde beveiliging, document workflows en meer met nog een PaceSetter Award.

 • Blue geometric building panels

  Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2022 Landscape Report van Quocirca

  Xerox blijft toonaangevend in de Quocirca MPS Vendor Assessment, gebaseerd op strategische visie en omvang van zijn serviceaanbod, waaronder cloud, digitale workflow, beveiliging en analyse.

 • Fingers typing on a keyboard, overlaid with security lock icons

  Putting Zero Trust first.

  Your security is our top priority. See how our products and services support your Zero Trust initiatives.

 • City at night with lights.

  Managed Print Services (MPS) Premier Webinar

  Join us for a Xerox Premier Webinar to learn how to create a more agile, future-ready workplace.

Delen