Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Blue geometric building panels

Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2022 Landscape Report van Quocirca

Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, heeft Xerox bestempeld als toonaangevend in Managed Print Services in zijn nieuwste rapport Managed Print Services Market Landscape 2022 – a vendor analysis of the global MPS market. Xerox bereikte de hoogste positie van alle concurrenten in de sector voor zowel strategische visie als omvang van zijn serviceaanbod.

Het rapport vermeldt: "Xerox is één van de meest gevestigde MPS-leveranciers op de markt, met de breedste mogelijkheden in de cloud, digitale workflow, beveiliging en analyse. Hoewel het zich vooral onderscheidt door zijn multivendor-aanpak, is een sterke onderscheidende factor zijn ConnectKey-technologieplatform, dat bedrijven in staat stelt de productiviteit en efficiëntie van hun documentprocessen te verhogen. Xerox was met name de eerste printleverancier die FedRAMP-accreditatie (Federal Risk and Authorization Management Program) behaalde, waarmee beveiligingsbeoordeling, autorisatie en monitoring voor cloudproducten en -diensten worden gestandaardiseerd."

Lees hier een samenvatting van het rapport

"Managed Print Services Landscape" Quocirca, juli 2022

Chart showing Xerox's position in the Quocirca MPS Vendor Landscape, 2022

Het Quocirca Vendor Landscape is een grafische weergave van de mening van Quocirca over de markt en is gebaseerd op de scorecard-methodologie van Quocirca. Quocirca is onpartijdig en spreekt geen steun uit voor enige leveranciers, producten of diensten. Informatie is gebaseerd op de best beschikbare bronnen, en meningen weerspiegelen het oordeel op dat moment. Alle meningen zijn onderhevig aan verandering.

  • Marktleiders. Leveranciers die toonaangevend zijn binnen de markt, zowel qua strategische visie als vanwege de omvang van hun serviceaanbod. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun serviceportfolio en -infrastructuur en beschikken over sterke afzetkanalen.s.

  • Sterke spelers. Leveranciers die een aanbod hebben opgebouwd dat zich heeft bewezen door aantoonbare klantsuccessen.

  • Deelnemers. Leveranciers met een serviceaanbod dat momenteel wordt afgestemd op een wereldwijde of Europese basis. De deelnemers investeren doorgaans in middelen, infrastructuur en partnerschappen om hun marktaandeel uit te breiden.

Vraag meer informatie om te weten te komen hoe Xerox Managed Print Services u kunnen helpen.

Vul het onderstaande formulier in om een uittreksel van Quocirca's MPS 2022 Landscape Report te ontvangen.

Hartelijk dank voor uw interesse.

Download de PDF

Contact opnemen

Services voor Managed Print Services informatiebronnen

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Verwante Artikelen