Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

3manager

3manager is een merkonafhankelijke kopieermachine en printer resource management oplossing waarmee afdrukkosten inzichtelijk worden gemaakt en mogelijke optimalisatie doorgevoerd kan worden.
088 4012000
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 8.30-17.30

Overzicht

3manager is een resource management oplossing voor kopieermachines en printers, waarmee de kosten gereduceerd worden. Veel IT afdelingen komen erachter dat het ontbreken of het gebruik van een verkeerd resource management systeem er voor kan zorgen dat de kosten hoog op lopen.

Het is lastig om correcte informatie op het juiste moment beschikbaar te kunnen stellen, zeker op het moment dat u nieuwe apparatuur aanschaft of de document gerelateerde processen wilt optimaliseren. Het is juist dan belangrijk dat u exact de juiste informatie over het gebruik van uw kopieer- en printapparatuur heeft.

Bij gebruik van 3manager kunt u vele kosten geassocieerd met kopiëren en printen reduceren.

U kunt starten met 3manager gedurende een audit en achtereenvolgens het contract verlengen om het totale financiële overzicht en gebruik van gedetailleerde rapportages te kunnen behouden.

Mit 3manager, können Sie viele Kosten im Druck- und Kopierbereich stark reduzieren. Verwenden Sie 3manager für das Audit, und erweitern Sie den Vertrag um weiterhin den Zugang zu dem wirtschaftlichen Überblick, Analysen und Kontrolle mit den Druckkosten zu haben.

Download brochure

Belangrijkste functies

 • Ken de werkelijke afdrukkosten, mogelijke besparingen en aanschafbehoeften
 • Beheer uw contracten
 • Stroomlijn uw bedrijf met voortdurende analyses
 • Real-time toegang tot kritische informatie
 • Reageer snel en adequaat op veranderingen
 • Gedetailleerd inzicht in kWh verbruik en CO2-emissie

Uw uitdagingen

IT- en financiële managers worden zich meer bewust van de afdrukkosten en hebben daarvoor tools nodig om een actueel overzicht te houden.

Tot nu was het moeilijk, of eigenlijk onmogelijk om momentopnames te maken waarmee bepaald kon worden of optimalisatie en besparingen überhaupt mogelijk waren. Deze informatie is tevens noodzakelijk om te bepalen of nieuwe aanschaf van apparatuur aansluit op de behoefte van de gebruikers.

Een (centraal beschikbaar) device management systeem met financiële invalshoek én analysemogelijkheden was tot op heden niet op de markt beschikbaar.

Xerox concessionaris hebben zelf ook gezocht naar ondersteunende tools die meer dan alleen de status en tellerstanden doorgeven. Een tool die een overzicht kan geven voor zowel de eindgebruiker als de reseller.

Belangrijkste uitdagingen

 • Bedrijven hebben direct een onafhankelijk inzicht nodig in operationele zaken, zowel technisch als financieel.
 • IT-afdelingen hebben geen tijd om een inventarisatie te houden en deze handmatig te beoordelen, zij hebben een automatisch en voortdurende analyse nodig.
 • De inkoopafdeling heeft een accuraat overzicht nodig om de juiste print- en kopieerapparatuur in te kopen.

Hoe Xerox kan helpen

3manager is een web-gebaseerde oplossing waar alle relevante informatie aangaande kopieerapparaten en printers opgeslagen wordt om vervolgens verwerkt te worden.

3manager biedt een snel up-to-date overzicht van het totale afdrukvolume per organisatieonderdeel alsmede de afdrukkosten, milieurapportages, lease- of servicekosten en tenslotte de mogelijke besparingen die gerealiseerd kunnen worden.

3manager kan worden ingezet als audit-tool en vervolgens uitgroeien tot een financieel resource management systeem.

 • Hosted: 3manager is een SaaS-oplossing: u heeft geen servers of dure hardware nodig om te kunnen starten (lokale hosting is ook mogelijk)
 • Eenvoudige installatie: Een kleine agent is het enige dat nodig is voor 3manager. Installatie duurt 2-5 minuten. De agent communiceert met uw eigen 3manager portal account.
 • Eenvoudig in gebruik: Open uw Internet browser en log in. Waar ook ter wereld of juist alleen vanaf uw bedrijfslocatie toegang tot uw persoonlijke account.
 • Centrale installatie: Zelfs in een grote organisatie heeft u maar één agent nodig. Er hoeft niets op uw afdrukapparatuur geïnstalleerd te worden.

Waarom kiezen voor Xerox?

Met Xerox – 3manager, kan een bedrijf alle aspecten van print- en kopieerapparatuur efficiënter beheren. Standaard beheer van multi-brand omgevingen maakt plaats voor professionele analyses waarmee u visueel inzichtelijk maakt, hoe u uw afdrukapparatuur kunt optimaliseren en de kosten in de hand kunt houden.

Xerox - 3manager zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en optimaal blijft functioneren, zodat uw bedrijf van de best mogelijke printstrategie gebruik maakt.

Voordelen:

 • Totaaloverzicht van alle belangrijke aspecten van de MFP- en printerinfrastructuur, zoals afdruktvolume, kosten, aankoopvereisten en optimalisatiemogelijkheden
 • Automatiseer tijdrovende activiteiten
 • Een totaaloverzicht van alle aanwezige merken in uw netwerk
 • Inzicht in de werkelijke afdrukkosten, mogelijke besparingen en aankoopbehoeften
 • Stroomlijn uw bedrijf met voortdurende analyses
 • Toegang tot de meeste recente informatie
 • Reageer snel en adequaat op veranderingen
 • Gedetailleerd inzicht in kWh verbruik en CO2-emissie. U ontvangt automatisch gegenereerde emailnotificaties als MFP’s en printers aandacht vereisen.
 • Genereer handmatig rapportages of ontvang deze automatisch op gezette tijden.

Bronnen